Bir Odasını Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Ayırdı... Yaşlı Çifte Belediye Başkanı Vidinel'den Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Bir Odasını Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Ayırdı... Yaşlı Çifte Belediye Başkanı Vidinel'den Ziyaret

Bir odasını Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ayırdı.

31.10.2018 12:34

Bir odasını Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ayırdı... Yaşlı çifte Belediye Başkanı Vidinel'den ziyaret

TOKAT - Zile Belediye Başkanı Lütfi Vidinel, 41 yıldır biriktirdiği gazete kürüplerini evinin duvarında sergileyen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan aşığı Sadık Özkara'ya, sabah erken saatlerde sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Vidinel, Özkara ile yer sofrasında sabah kahvaltı yaptı. Ardından aralarında Erdoğan'ın haberlerinin de yer aldığı gazete küpürlerini inceledi.

Zile Belediye Başkanı Lütfi Vidinel "Zile'mizin eşraflarından Sadık Özkara amcamız, 41 yıldır şuan ümmetin ve milletin lideri Sayın Cumhurbaşkanımızın resimlerini, çocukluk yıllarından bugüne kadar biriktirmiş ve bunları çerçeveleterek evinin duvarlarını süslemiş. Kendileri cumhurbaşkanımızı çok seviyorlar. Sevdalılar. En büyük arzusu da ziyaret etmek, görmek, elini tutmak, rüyalarına girdiğini ifade ediyor. Bunu bana yıllar öncesinden ifade etmişlerdi. Zaman zamanda ziyaret ettiğimizde veya bize geldiğinde ifade etti. İnşallah bu arzusunun gerçekleşeceğini göreceğiz. Bizde çok mutlu olacağız. Sadık Özkara'ya teşekkür ederim." şeklinde konuştu.

Belediye başkanının sürpriz ziyaretinden dolayı çok mutlu olduğunu belirten Sadık Özkara "Başkanım ziyaretime geldi. Cumhurbaşkanımızı çok seviyorum. Yardımcılarını, meclis başkanlarımızı o kadroyu seviyorum. İnşallah Allah belediye başkanımızla birlikte cumhurbaşkanımızın çayını içmeyi nasip eder." dedi.

Bir Odasını Cumhurbaşkanı Erdoğan\'a Ayırdı... Yaşlı Çifte Belediye Başkanı Vidinel\'den Ziyaret
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bir Odasını Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Ayırdı... Yaşlı Çifte Belediye Başkanı Vidinel'den Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement