Siverek'te Bisikletçiler, Doğal Güzelliklere Hayran Kaldı - Son Dakika
Yerel

Siverek'te Bisikletçiler, Doğal Güzelliklere Hayran Kaldı

Siverek\'te Bisikletçiler, Doğal Güzelliklere Hayran Kaldı

Siverek'te düzenlenen bisiklet turu sırasında bisikletçiler, bölgenin doğal güzelliklerine hayran kaldı.

01.11.2013 11:57  Güncelleme: 11:59

Siverek Kaymakamlığı ile Karacadağ Kalkınma Ajansı iş birliğiyle gerçekleştirilen organizasyonda Türk bisikletçilerinin yanı sıra aralarında Alman ve İngilizlerin de bulunduğu 11 bisiklet tutkununu, Siverek'te sanayi sitesinden başlayan bisiklet turunu ilçeye 40 kilometre mesafedeki tarihi ve doğal güzellikleriyle ünlü Baki köyünde tamamladı. Siverek Kaymakamlığı'ndan alınan bilgiye göre;

Bitiş noktasında Siverek Kaymakamı Hamza Erkal ve Baki Köy Muhtarı Sıtkı Köprüdüz ile köylüler tarafından karşılanan bisiklet tutkunları, Fırat Nehri kıyısında tekne turu yaptı.

Kaymakam Erkal, burada yaptığı konuşmada, misafirlerini doğal güzellikleriyle ünlü Baki Köyü'nde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, bölgenin turizm potansiyeline dikkat çekme amacıyla organizasyonu gerçekleştirdiklerini söyledi. Vatandaşlara ve öğrencilere bisiklet sporunu sevdirmeyi hedeflediklerini anlatan Kaymakam Erkal, "Bölgeyle ilgili turizm projelerimiz var. Misafirlerimizin bölgeyi tanımaları ve gittikleri yerlerde bölgeyi tanıtmaları amacıyla buradayız" dedi. Alman Bisikletçi İş Adamı Horst Raham da bölgeyi çok sevdiklerini belirterek, burada karşılaştıkları doğal güzelliklere hayran kaldıklarını vurguladı. Bisiklet tutkunlarının bölgedeki turunu bugün tamamlanması planlanıyor.

(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Siverek'te Bisikletçiler, Doğal Güzelliklere Hayran Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement