Bodrum'da Bayramlaşma - Son Dakika
Yerel

Bodrum'da Bayramlaşma

Bodrum\'da Bayramlaşma

Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon tarafından düzenlenen bayramlaşma töreni, Mahfel Cafe’de yapıldı.

05.10.2014 14:43

Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon tarafından düzenlenen bayramlaşma töreni, Mahfel Cafe'de yapıldı.

Kurban Bayramı nedeniyle bayramın 2. günü düzenlenen bayramlaşma törenine Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Cumhuriyet Başsavcısı Hayati Keskin, Garnizon Komutanı Albay Göksel Oral, Jandarma Komutanı Yarbay Hakan Demirörs, Emniyet Müdürü Can Candaş, Sahil Güvenlik Komutanı Melih Geçgil, Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Orman, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon, Bodrum Otelciler Derneği Başkanı Halil Özyurt, Bodrum Belediye Meclisi Üyeleri ile Bodrum'daki siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşu yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

Sıcak bir ortamda gerçekleşen bayram töreninde Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da yaşlısından gencine tüm konuklarla tek tek bayramlaştı. Protokol, Cumhuriyet Caddesi'nde esnaf ve vatandaşlar ile bayramlaşmalarının ardından ise sırasıyla; Bodrum Muharip Gazi Derneği, Sahil Güvenlik Komutanlığı, Jandarma Komutanlığı, İtfaiye Müdürlüğü ve Emniyet Müdürlüğü'ne giderek bayramlaştı. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bodrum'da Bayramlaşma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement