Borçka Kaymakamı Öztürk'ün İncelemeleri - Son Dakika
Yerel

Borçka Kaymakamı Öztürk'ün İncelemeleri

Borçka Kaymakamı Öztürk\'ün İncelemeleri

Borçka Kaymakamı Şakir Öner Öztürk, Karşıköy köyüne bağlı Çukur Mahallesi'nde kar nedeniyle kapalı olan 2 kilometrelik yoldaki çalışmaları yerinde inceledi.

30.12.2013 17:11

Borçka Kaymakamı Şakir Öner Öztürk, Karşıköy köyüne bağlı Çukur Mahallesi'nde kar nedeniyle kapalı olan 2 kilometrelik yoldaki çalışmaları yerinde inceledi.

Öztürk, İlçe Özel İdare Müdür Vekili Mehmet Yerebakan ile gerçekleştirdiği incelemelerin ardından yaptığı açıklamada, ilçe genelinde 3 hafta önce yoğun kar yağışından dolayı tüm yerleşim alanlarının etkilendiğini belirtti.

İlçe Özel İdare birimleri nezdinde ve köy muhtarlarının verdiği bilgilerle ilçe bazında ilk önce acil hastaların bulunduğu yol güzergahlarında yol açma çalışması yaptıklarını, ardından taşımalı öğrenci servislerinin bulunduğu yerleri ivedi bir şekilde yol açma çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Öztürk, "Son olarak Karşıköy köyümüzün coğrafi açıdan çok yamaç ve yerleşim alanlarının dağınık olan 13 mahallesinden biri olan Çukur Mahallemizdeki 15 hanede yaşayan ev halkı ve 8 öğrencimizin kullandığı 2 kilometrelik yolda çalışmalara başladık. Karla kaplı yolu açma çalışmalarını en kısa zamanda tamamlanacağız" dedi. - Artvin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Borçka Kaymakamı Öztürk'ün İncelemeleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement