Bostaniçi Belediyesi 300 Çocuğu Sünnet Ettirdi - Son Dakika
Yerel

Bostaniçi Belediyesi 300 Çocuğu Sünnet Ettirdi

Bostaniçi Belediyesi 300 Çocuğu Sünnet Ettirdi

Van'ın Bostaniçi Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında 300 çocuk sünnet ettirildi.

27.08.2012 10:38

Van'ın Bostaniçi Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında 300 çocuk sünnet ettirildi.

Bostaniçi Belediyesi ile Sağlık Emekçileri Sendikası (SES) Van Şubesi ortaklığı ile sosyal güvencesi olmayan ailelerin çocukları düzenlenen etkinlikle sünnet ettirildi. Belediye hizmet binasında düzenlenen sünnet etkinliğine Bostaniçi Belediye Başkanı Nezahat Ergüneş, BDP Bostaniçi Belde Başkanı Rıza Sucai, mahalle muhtarları, belediye meclis üyelerinin yanı sıra sünnet edilen çocukların aileleri katıldı. Sünnet edilen çocukları ziyaret eden Ergüneş ve beraberindekiler, çocuklara çeşitli hediyeler dağıtarak, ailelere de geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Belediye tarafından yapılan sünnet etkinliğine ilişkin bilgi veren Bostaniçi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Muzaffer Kıyağ, beldede sosyal güvencesi olmayan ailelerin çocuklarının toplu bir şekilde sünnet ettirildiğini söyledi. Kıyağ, sünnet etkinliğine Sosyal Emekçiler Sendikası (SES) Van Şubesi'nin de 20 kişiden oluşan uzman bir ekiple destek verdiğini söyledi.

Bostaniçi Belediyesi tarafından düzenlenen sünnet etkinliğine destek veren SES Van Şube Başkanı Yılmaz Berki ise, belediye ile ortaklaşa düzenlenen sünnet etkinliği kapsamında sosyal güvencesi olmayan ailelerin çocuklarının sünnet edildiğini söyledi. Berki, "20 kişiden oluşan uzman bir ekiple 300 çocuğu bugün sünnet ettirdik. Etkinliği düzenleyen Bostaniçi Belediyesi ve destek sunan sağlıkçı arkadaşlara teşekkür ediyoruz" dedi. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bostaniçi Belediyesi 300 Çocuğu Sünnet Ettirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement