Bu Defa da Sevgi İçin Şiir ve Türkü Etkinliği Düzenlediler - Son Dakika
Yerel

Bu Defa da Sevgi İçin Şiir ve Türkü Etkinliği Düzenlediler

Bu Defa da Sevgi İçin Şiir ve Türkü Etkinliği Düzenlediler

Eskişehir Şairler, Yazarlar, Ozanlar Derneği (EŞYODER)’ne bağlı üye şairler, sevginin toplumda önemi ve değeri ile ilgili bir etkinlik düzenlediler.

06.02.2017 13:03

Eskişehir Şairler, Yazarlar, Ozanlar Derneği (EŞYODER)'ne bağlı üye şairler, sevginin toplumda önemi ve değeri ile ilgili bir etkinlik düzenlediler.

Dernek binasında şiirler yazdıkları şiirleri sıra ile okudular, ozanlardan Tuncay Genç ve Arif Çayır sevgi ile ilgili besteledikleri türküleri sazları ile birlikte söylediler. Şairler de türkülere sesleri ile eşlik ettiler. EŞYODER Başkanı Ertuğrul Şakar, sevginin günümüzde önemi ve değeri ile ilgili düzenledikleri şiir ve türkü şöleninde yaptığı açıklamada, "İnsanlar birbirini sevmeli. Bir toplumun ana öğesi sevgidir. İnsanlar arasında sevgiye dayanan iyi bir iletişim, toplumun huzurunu ve mutluluğunu sağlar. Derneğimize üye şairler ve ozanlar arasında sevgiye dayanan iyi bir iletişim var ve bu iletişimin devamlı olmasını ve korunmasını muhafaza ediyoruz. Derneğimize üye şairler ve ozanlar arasındaki iletişimin kuvvetli olmasının verdiği hazla, her hafta dernek binamızda şiir ve türkü şöleni düzenliyoruz. Toplumumuzda insanlar arasında sevgiye dayanan kuvvetli bir iletişimin olması bizlere mutluluk getiriyor. İnsanın mutlu olabilmesi, kendisini huzurlu ve mutlu hissedebilmesinin en temel yolu ve bizleri ayakta tutan insan sevgisidir. Çünkü insanı seven şair ve ozan her canlıyı sever, bu durumda insanları sevmeyen kişinin, diğer canlıları sevmesini beklemek de yanlıştır" dedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bu Defa da Sevgi İçin Şiir ve Türkü Etkinliği Düzenlediler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement