Bulanık Belediyesi Personellerine Eğitim Semineri - Son Dakika
Yerel

Bulanık Belediyesi Personellerine Eğitim Semineri

Bulanık Belediyesi Personellerine Eğitim Semineri

MUŞ (İHA) – Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı tarafından Muş’un Bulanık Belediyesi çalışanlarına yönelik eğitim semineri düzenlendi.

22.04.2015 12:48

MUŞ (İHA) – Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı tarafından Muş'un Bulanık Belediyesi çalışanlarına yönelik eğitim semineri düzenlendi.

3473 Sayılı Arşiv İmha Ayıklama ve Standart Dosya Planlama, Elektronik Bilgi ve Belge Yönetim Sistemi uygulamasına geçen Bulanık Belediyesi personeline yönelik Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) tarafından 'Elektronik Belge Yönetim Sistemi ve Dijital Arşiv' konulu eğitim programı düzenlendi. Bulanık Belediyesi Eş Başkanı Figen Yaşar'ın da katıldığı beş gün sürecek olan eğitim seminerinde tüm personele elektronik belgenin oluşumu, standart dosya planı ve dijital ortamda dosyalama konuları içeren eğitim verilmeye başlandı. Alanında uzman kişiler tarafından verilen eğitimde, kağıt kullanımının ortadan kaldırılması, elektronik ortamda imza ve arşivleme konularının yanı sıra haberleşme, dosya ve kayıt numaralarının doğru kullanılması uygulamalı bir şekilde anlatılacak.

Elektronik Belge ve Dijital Arşivleme Sistemi'yle kurum içi ve dış yazışmalarda daha sağlıklı çalışmalar yapılarak tüm eksikliklerin ortadan kaldırılması hedefleniliyor. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bulanık Belediyesi Personellerine Eğitim Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement