Bulanık'ta Kaldırımı İşgal Eden Esnafa Uyarı - Son Dakika
Yerel

Bulanık'ta Kaldırımı İşgal Eden Esnafa Uyarı

Bulanık\'ta Kaldırımı İşgal Eden Esnafa Uyarı

Bulanık Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçede kaldırımları işgal eden esnafı uyardı.

23.05.2014 18:00

Bulanık Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçede kaldırımları işgal eden esnafı uyardı.

Kaldırımları boşaltarak esnafı uyaran zabıta ekipleri, pazartesi gününden itibaren kaldırımları işgal edenlere cezai işlem uygulayacakları yönünde uyarıda bulundu.

İnönü, Kızılay ve Barış caddeleri başta olmak üzere tüm esnafı dolaşan ekipler, dışarıdaki eşyaların içeri alınması için iş yeri sahiplerini ikaz etti.

Bulanık Belediye Başkanı Figen Yaşar, kaldırım işgaline izin verilmeyeceğini belirterek, aldıkları şikayetler doğrultusundan bundan sonra kaldırım işgaline karşı sıkı denetim uygulayacaklarını söyledi.

Esnafın bu konuda duyarlı davranması gerektiğini ifade eden Yaşar, şöyle konuştu:

"Yayaların kaldırımları rahatça kullanması gerekiyor. Bu nedenle kaldırım işgaline izin vermeyeceğiz. İşgal konusunda yoğun şikayet alıyoruz. Vatandaşların kaldırımları kullanması gerekirken, işgal nedeniyle yolun ortasından yürüyor. Bu da özellikle öğrencilerimizin hayatını tehlikeye atıyor. Bu konuda gerekli uyarıları yaptık. Bugünden sonra esnafımızın kaldırımları işgal etmeyerek bize yardımcı olmalarını istiyoruz."

Yaşar, pazartesi gününden itibaren kuralları ihlal eden esnaflar hakkında yasal işlem başlatacaklarını ifade etti. - Muş

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bulanık'ta Kaldırımı İşgal Eden Esnafa Uyarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement