Bursa Çhd Önce Yönetimini Sonra Başkanını Seçecek - Son Dakika
Yerel

Bursa Çhd Önce Yönetimini Sonra Başkanını Seçecek

Bursa Çhd Önce Yönetimini Sonra Başkanını Seçecek

Çağdaş Hukukçular Derneği (ÇHD) Bursa şubesi önce yönetimini ardından da başkanını seçecek.

23.01.2015 16:53

Çağdaş Hukukçular Derneği (ÇHD) Bursa şubesi önce yönetimini ardından da başkanını seçecek.

Çağdaş Hukukçular Derneği Bursa Şubesi hafta sonu sandık başına gidiyor. 5 kişilik yönetim kurulu üyesi, 2 başkan adayıyla seçime girecek. 265 üye, Pazar günü tek listeyi oylayarak önce yönetim kurulunu seçecek, ardından da tüzük gereği yeni yönetim, başkan adayları Fazilet Karaözbek ile Umut Beyaz'ın arasından birini başkanlık koltuğuna getirecek.

ÇHD'nin yeni yönetim kurulu üyeleri Buket Gülçin Özel, Kemal Özgür Yetkin, Atakan Arar, Fırat Can Güngör ve İlker Kapusuzoğlu'ndan oluşuyor.

ÇHD Bursa Şubesi'nin 6 yıldır başkanlığını yürüten Aslı Evke Yetkin ise, bunun bir bayrak yarışı olduğunu ifade ederek, "Üyelerimiz önce yeni yönetimin kurulunu seçecek. Onlar da tüzüğümüz gereği yeni yönetim kurulu başkanını belirleyecekler. Diğer başkan adayımız da yönetim kurulu üyesi olarak çalışmalarına devam edecektir. Burada bir başkanlık yarışı yoktur. Yönetim kurulu üyelerimizin her biri, başkanlık görevini sorumluluğuna haizdir. Önemli olan derneğimizin Bursa'daki etkin bir şekilde temsilidir. ÇHD, Bursa'daki hukuk dernekleri ve kitle örgütleri arasında aktif konumunu koruyacaktır. Yönetim kurulu ve yeni başkana şimdiden başarılar diliyorum" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bursa Çhd Önce Yönetimini Sonra Başkanını Seçecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement