Bursa Devlet Tiyatrosundan Yeni Çocuk Oyunu - Son Dakika
Yerel

Bursa Devlet Tiyatrosundan Yeni Çocuk Oyunu

Bursa Devlet Tiyatrosundan Yeni Çocuk Oyunu

Bursa'da, Devlet Tiyatrolarının yeni çocuk oyununun sahnelenmesine başlandı.

10.02.2015 13:11

Bursa'da, Devlet Tiyatrolarının yeni çocuk oyununun sahnelenmesine başlandı.

Devlet Tiyatrolarından yapılan açıklamaya göre, minik yüreklere doğa sevgisini aşılayan yeni bir çocuk oyunu daha Devlet Tiyatrolarının seyircisiyle buluştu.

Doğayı ve sevgiyi yaşatmak, vefayı minik yüreklere serpmek, israfa dur demek üzere küçük seyirciler için Devlet Tiyatroları sahnesine taşınan müzikli ve danslı çocuk oyunu "Sihirli Kapı", Bursa'da aralandı. Yönetmenliğini Taner Turan'ın yaptığı ve yine kendi eseri olan oyun, perdelerini Bursa Devlet Tiyatrosunda açtı.

Dekor ve kostüm tasarımını Özlem Karabay'ın yaptığı fantastik eserde, ışık tasarımını Rahmi Özan, müzikleri Oktay Köseoğlu ve dans düzenini ise Yener Turan yapıyor.

Ahmet Vefik Paşa (AVP) Sahnesi'nde seyirciyle buluşan oyunda, Ayşe Dinç Vardar, Emre Işık, Cenk Turan, Sıdıka Derya Gümral, Tuba Bayram Böbek, Cansu Yılmaz, Mehmet Kızagül, Acan Ağır Aksoy, Çağrı Dulun, Tümay Revşan Kargın, Erdem Erdoğan, Nejat Orbay Sehlikoğlu, Işıl Öztürk, Gizem Çakmak, Gökçe Kurt, Merve Yel, Emre Yaşa, Iraz Hazel Körmükçü, Burak Bektaş ve Gizem Çıracı rol alıyor. - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bursa Devlet Tiyatrosundan Yeni Çocuk Oyunu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement