Büyükkılıç'a, Engellilerin Eğitimine Katkısından Dolayı Teşekkür Plaketi Verildi - Son Dakika
Yerel

Büyükkılıç'a, Engellilerin Eğitimine Katkısından Dolayı Teşekkür Plaketi Verildi

Büyükkılıç\'a, Engellilerin Eğitimine Katkısından Dolayı Teşekkür Plaketi Verildi

80. Yıl İşitme Engelliler İlköğretim ve Ortaöğretim Okulu öğrencilerinin Öğretmenevi Düğün Salonunda düzenlediği etkinliğe iştirak eden Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, her kesime ve her yaş grubuna eğitim ve öğretim imkânı tanınmasını özellikle engellilerin mutlaka bu eğitimler den faydalanmaları gerektiğini söyledi.

15.05.2014 14:05

80. Yıl İşitme Engelliler İlköğretim ve Ortaöğretim Okulu öğrencilerinin Öğretmenevi Düğün Salonunda düzenlediği etkinliğe iştirak eden Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, her kesime ve her yaş grubuna eğitim ve öğretim imkanı tanınmasını özellikle engellilerin mutlaka bu eğitimler den faydalanmaları gerektiğini söyledi.

Kayseri ilinde Okul yönetimi tarafından engellilere ve eğitime yönelik desteklerinden ve yatırımlarından dolayı plaketle ödüllendirilen Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, "Eğitim ve öğretim herkesin hakkıdır. Bu hak mutlaka kullanılmalı ve kullanılabilmesi için gerekli yatırım ve çalışmalar yerine getirilmelidir. Özellikle engelli durumda vatandaşlarımıza daha çok hassasiyet göstermeliyiz. Çünkü onlara imkan tanındığında verimli ve üretken birer birey olarak topluma faydalı olabilirler. Yeter ki imkan tanınsın. Yerel Yönetimlerin bir görevi de toplum da sosyal dengeyi, barışı ve birlikteliği sağlamak ise bu bizim için artık bir görevdir."

Kayseri ilinde 80. Yıl İşitme Engelliler İlköğretim ve Ortaöğretim Okulunun bulunmasının Kayseri için bir kazanç olduğu gibi ilimizde eğitime verilen önemin ifadesi olduğunu belirten Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, belediye olarak her zaman eğitimin ve eğitimcinin yanında alacaklarını ve yatırımlara devam edeceklerini kaydetti.

Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Engelliler Eğitimine yaptığı yatırım ve hizmetlerden dolayı Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikmen tarafından verilen plaketin çok anlamlı bulduklarını ve bu plaketin çalışmalara şevk katacağını sözlerine ekledi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükkılıç'a, Engellilerin Eğitimine Katkısından Dolayı Teşekkür Plaketi Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement