Büyükşehir, Engelli Vatandaşları Ağırladı - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir, Engelli Vatandaşları Ağırladı

Büyükşehir, Engelli Vatandaşları Ağırladı

Kocaeli Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu Antikkapı’da düzenlenen iftar yemeğinde engelli vatandaşlarla bir araya geldi.

29.06.2016 14:56

Kocaeli Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu Antikkapı'da düzenlenen iftar yemeğinde engelli vatandaşlarla bir araya geldi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen iftar programına engelli vatandaşlar ve aileleri katıldı. İftar programında Kuran-ı Kerim'i okuyarak hatim eden görme engelli öğrencilere katılım belgesi verildi.İftar yemeğine Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Hasan Aydınlık, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Bekir Köksal, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Nermin Tol ve engelli vatandaşlar katıldı.

İftar programında konuşmasını yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Bizim görevimiz engelli vatandaşlarımızın önündeki engelleri ortadan kaldırmak. Görme engelli kardeşlerimiz Brille alfabesi ile Kuran-ı Kerim'i okuyorlar. İstersek önümüzdeki tüm engelleri kaldırabiliriz" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir, Engelli Vatandaşları Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement