Çakır, Doğanşehir'de Temaslarda Bulundu - Son Dakika
Yerel

Çakır, Doğanşehir'de Temaslarda Bulundu

Çakır, Doğanşehir\'de Temaslarda Bulundu

Büyükşehir Belediye Başkanı Çakır: "Çalışmaları hayata geçirirken bütün Doğanşehirlilerin desteğine ihtiyacımız var"

29.05.2014 15:53

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, beraberindeki heyetle Doğanşehir ilçesinde temaslarda bulundu.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çakır, Doğanşehir ilçesiyle Sürgü, Erkenek ve Kurucuova Mahallelerini gezdi.

Kaymakam Mehmet Soğukpınar'ı ziyaret eden Çakır, ardından esnafları gezdi, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük'ü makamında ziyaret eden Çakır ve beraberindeki heyet, Sürgü, Erkenek ve Kurucuova Mahallerinde esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

İlçeyi daha modern bir hale getirmek için el birliğiyle çalışacaklarını belirten Çakır, büyükşehir yapılanmasının hala devam ettiğini ifade etti.

Saha taraması yaptıklarını, istişarelerde bulunup başta ilgili kurum ve kuruluşlar olmak üzere sivil toplum kuruluşlarıyla vatandaşların öneri, düşünce ve fikirlerini dinlediklerini vurgulayan Çakır, şunları kaydetti:

"Birlikte hareket ederek hizmet vermeye çalışıyoruz. Sorumluluk alanımızda bulunan hizmetleri kaliteli bir şekilde sunmak temel görevimiz. Geçmişte İl Özel İdaremiz ve belde belediyelerimiz önemli hizmetler yaptılar. Değişen statüyle birlikte bu hizmetler daha kaliteli ve hızlı şekilde yapılacak. Kapanan bu kurumlarımızın bazı borçları da bize kaldı. Bu borçların ödenmesiyle ilgili planlamalar devam ediyor. 5 yıl içerisinde yapacağımız çalışmalarla Doğanşehir ve çevresi daha yaşanabilir bir hale gelecek. Bu çalışmaları hayata geçirirken bütün Doğanşehirlilerin desteğine ihtiyacımız var."

Ziyaretlere, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu, Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük, Büyükşehir ve MASKİ'ye bağlı bazı daire başkanlarıyla şube müdürleri katıldı. - Malatya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çakır, Doğanşehir'de Temaslarda Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement