Ceyhan'da Vergi Şampiyonu Özmaya - Son Dakika
Yerel

Ceyhan'da Vergi Şampiyonu Özmaya

Ceyhan\'da Vergi Şampiyonu Özmaya

Adana’nın Ceyhan ilçesinde faaliyet gösteren Özmaya San. AŞ. 2014 yılı kurumlar vergisi sıralamasında Ceyhan’da birinci, Adana’da ise vergi sıralamasında ilk 10 içerisinde yer aldı.

08.05.2015 14:58

Adana'nın Ceyhan ilçesinde faaliyet gösteren Özmaya San. AŞ. 2014 yılı kurumlar vergisi sıralamasında Ceyhan'da birinci, Adana'da ise vergi sıralamasında ilk 10 içerisinde yer aldı.

Özmaya San. AŞ. Genel Müdür Yardımcısı Oktay Demirci ile Muhasebe Müdürü Yavuz Öztürk'e başarılarının ardından ziyarette bulunan Ceyhan Vergi Dairesi Müdürü Hızır Özkan teşekkür belgesi verdi.

Yatırımlarını ilerki dönemlerde büyüterek vergi sıralamasında daha üst basamaklarda olmayı hedeflediklerini söyleyen Özmaya Genel Müdür Yardımcısı Oktay Demirci, "Vergi sıralamasında birinci olduğumuz için mutluyuz. Bu şekilde devletimize karşı sorumluluklarımızı yerine getirdiğimize inanıyoruz. Yeni yatırımlar yaparak, daha çok vergi ödemeyi ve ilave istihdam alanı yaratmayı hedefliyoruz. Bu hedeflerimize ulaşmamızda başta yerel yöneticilerimiz olmak üzere tüm kamu yöneticilerine katkılarından dolayı çok teşekkür ediyoruz" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ceyhan'da Vergi Şampiyonu Özmaya - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement