Ceylanpınar'da Erkek Kur'an Kursu Açıldı - Son Dakika
Yerel

Ceylanpınar'da Erkek Kur'an Kursu Açıldı

Ceylanpınar\'da Erkek Kur\'an Kursu Açıldı

Ceylanpınar'da ilçe halkının desteğiyle ilk Erkek Kur'an Kursu açıldı.

04.12.2013 11:41

Ceylanpınar merkezinde 9 adet Kız Kur'an Kursu olmasına rağmen hiç erkek Kur'an Kursu bulunmuyordu. Ceylanpınar Kaymakamlığı'ndan alınan bilgiye göre; eksik olan erkek Kur'an Kursu ihtiyacını gidermek için Evrenpaşa Köyü'nün Camisi'nin bir bölümü yapılan tadilat ve mefruşatının temininin ardından kurum amirleri ve halkın katılımıyla hizmete açıldı.

İlçedeki halkın ve çeşitli kesimlerin desteği ile kazandırılan Kur'an Kursu ve Ceylanpınar Müftülüğü'ne alınan yeni hizmet aracı için kurban kesildi ve kurum amirleri ve halkın katılımıyla bir yemek organizasyonu tertip edildi.

Yemeğin ardından müftülük ve halkın yoğun çalışmaları ve destekleri ile köy camisinin bir bölümünde tadilatını yapmış ve mefruşatını temin etmek suretiyle hazırlanmış bulundukları Gündüzlü Erkek Kur'an Kursu kurdele kesilerek hizmete açıldı. Düzenlenen programa Ceylanpınar Kaymakamı Musa Sarı, Garnizon Komutanı Nevzat Ak, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü, Cumhuriyet Savcısı Ömer Gönen, kurum amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, müftülük personeli ve vatandaşlar katıldı.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Ceylanpınar'da Erkek Kur'an Kursu Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement