CHP'li Akdemir: "Chp Güneşi Ufuk'tan Doğacak" - Son Dakika
Yerel

CHP'li Akdemir: "Chp Güneşi Ufuk'tan Doğacak"

CHP\'li Akdemir: "Chp Güneşi Ufuk\'tan Doğacak"

CHP Buca Belediye Başkan aday adayı Mimar Remzi Akdemir, Buca'yı ve Bucalıları çok sevdiğini söyledi.

30.12.2013 14:25

CHP Buca Belediye Başkan aday adayı Mimar Remzi Akdemir, Buca'yı ve Bucalıları çok sevdiğini söyledi. Doğup büyüdüğü Ufuk mahallesinde partilileri ile buluşan Akdemir, "Ufuk mahallesinin içinden gelen bir insan olarak, mahallemizin bütün sorunlarını ve çözümlerini biliyorum. CHP Güneşi Ufuk'tan doğacak. Bucalı hemşehrilerimi Mevlana gibi kucaklayacağım" dedi.

Mahalleyi adeta miting alanına çeviren ve esnafla kucaklaşıp, döner tezgahında döner kesen CHP'li aday adayı Remzi Akdemir, projelerinin başında bir Buca'yı yaşanabilir bir kent ve Belediye içerisinde kurulan masa ve temsilciliklerle vatandaşın prosedüre takılmadan işlerinin yürütülmesini sağlayacağı müjdesini verdi. Çok sayıda kalabalığa seslenen Akdemir, adeta sevgi seline maruz kaldı.

Mesajlarını Ufuk Mahallesi'nde veren Akdemir, seçim çalışmaları sırasında, muhtar, esnaf, köy ve STk ziyaretleri yaptığını, adaylık açıklamalarının ardından Buca'yı kahve kahve semt semt gezeceğini ifade ederek, "Ziyaretlerimiz sırasında hemşehrilerimizin, esnaf ve muhtarlarımızın ve seçildiğimizde birlikte çalışacağımız sivil toplum örgütlerinden yoğun ilgi gördük. Adeta her kesimden insanımız bize teveccühünü gösterdi. Bunun için Bucamızdan müteşekkirim. Bu benim şevkimi daha da artırıyor. Gecekonduda doğan büyüyen insanlarımızın refah seviyesini yükseltmek öncelikli hedefimiz olacaktır. İlkeli, dürüst siyaset isteyenler bize gelsin. Buca'yı Mevlana gibi kucaklamak istiyorum. CHP güneşi Ufuk'tan doğacak" diye konuştu.

Partisinde artık aday adaylığı döneminin sonuna gelindiğini, adayların muhtemelen yeni yılın ilk haftasında açıklanacağını ifade eden Akdemir, son ve adeta bir mitingi andıracak toplantısını, doğup büyüdüğü, dost ve akrabalarının bulunduğu Ufuk Mahallesi'nde yaptı. Mini mitinge çok sayıda vatandaş katıldı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'li Akdemir: 'Chp Güneşi Ufuk'tan Doğacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement