CHP Mudanya İlçe Başkanlığı, Türkyılmaz'a Yapılan Saldırıyı Kınadı - Son Dakika
Yerel

CHP Mudanya İlçe Başkanlığı, Türkyılmaz'a Yapılan Saldırıyı Kınadı

CHP Mudanya İlçe Başkanlığı, Türkyılmaz\'a Yapılan Saldırıyı Kınadı

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz'a 3 kişi tarafından gerçekleştirilen saldırı girişimi, CHP Mudanya İlçe Başkanı Selahattin Avcı’nın yaptığı açıklamayla kınandı.

26.06.2014 10:15

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz'a 3 kişi tarafından gerçekleştirilen saldırı girişimi, CHP Mudanya İlçe Başkanı Selahattin Avcı'nın yaptığı açıklamayla kınandı.

CHP Mudanya İlçe Başkanı Avcı yaptığı açıklamasında, "Başkanımız yaklaşık 3 ay dır Mudanya'mızın çiçeği burnunda olan bir Belediye Başkanıdır. Hayri Türkyılmaz standartların dışında bir belediyecilik anlayışıyla halkın içinde, halkala birlikte Mudanya'ya hizmet vermeye çalışıyor. Ben halkımızdan sabırlı olmalarını özellikle rica ediyorum. Hepimizin Belediyemize yardımcı olması gerekiyor. Bu anlayışla yola çıkarsak Mudanya çok daha iyi yerlere gelecektir. Belediye Başkanımız verdiği sözleri tutacaktır. Kaba kuvvet kullanıp çirkin saldırı yapanlar maalesef oluyor. Bunlara müsamaha göstermeyelim. Bizler olgun ve sabırlı olmak zorundayız. Bu saldırı, CHP ve Mudanyalılara yapılan bir saldırıdır. Bu konu yargıya intikal etmiştir. Ben ve örgütüm olayı kınıyor ve başkanımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Mudanya İlçe Başkanlığı, Türkyılmaz'a Yapılan Saldırıyı Kınadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement