Çka'dan Büyükşehir'e Hibe Kredi - Son Dakika
Yerel

Çka'dan Büyükşehir'e Hibe Kredi

Çka\'dan Büyükşehir\'e Hibe Kredi

Adana Büyükşehir Belediyesi, 2 projesine daha Çukurova Kalkınma Ajansı'ndan 600 bin lira hibe kredi almaya hak kazanırken, Türk Eğitim Vakfı ile "proje ortağı' olarak 1 ayrı projenin de 300 bin lira hibe kredi kazanmasına imza attı."

12.06.2012 11:53

Adana Büyükşehir Belediyesi, 2 projesine daha Çukurova Kalkınma Ajansı'ndan 600 bin lira hibe kredi almaya hak kazanırken, Türk Eğitim Vakfı ile "proje ortağı' olarak 1 ayrı projenin de 300 bin lira hibe kredi kazanmasına imza attı.

Adana'daki kamu kurum ve sivil toplum kuruluşlarını desteklemeyi, kentteki sosyal hayatın her aşamasına katkı sunmayı amaçlayan Büyükşehir Belediyesi, Çukurova Kalkınma Ajansı'na 2011-2012 yıllarında ortak ve iştirakçi olarak sunduğu 14 projesini toplam 2.260.000 TL. hibe kredi almayı başarmıştı.

Büyükşehir Belediyesi, son olarak Çukurova Kalkınma Ajansı'na sunduğu "Dört Mevsim Yüzüyoruz" Projesine 300 bin lira, "Adana'nın Renkleri" projesine 300 bin lira, TEKEV'le proje ortağı olduğu "Geleceğimiz için mesleki eğitim" projesine de 300 bin lira hibe kredi aldı.

Toplam 900 bin lira tutarındaki 3 yeni hibe kredi için Çukurova Kalkınma Ajansı'nda düzenlenen imza törenine Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, ÇKA Genel Sekreteri Zekeriya Şarbak ile Büyükşehir Belediyesi bürokratları katıldı.

İmza töreninde konuşan Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Çukurova Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Zekeriya Şarbak'ın göreve başlamasından sonra Adana'da çok şeyin değiştiğini söyleyerek, "İnşallah bundan sonraki çalışmalar da hayırlı olur. Kamu kurum ve kuruluşlarıyla işbirliği yaparak projelere hibe kredi alınmasını sağlayan tüm arkadaşlarımı da kutluyorum" dedi.

"Ortak Akıl, Ortak Başarı" anlayışıyla hareket ederek, diğer kamu kurum ve kuruluşlarıyla uyum içerisinde çalışmaları sonucu 'iştirakçi' ve 'proje ortağı' olarak 3 ayrı projeye daha toplam 900 bin lira hibe kredi aldıklarını söyleyen Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, "Adanamıza hayırlı uğurlu olsun" şeklinde konuştu.

Çukurova Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Zekeriya Şarbak da, "Aklımızdan geçen fikir tek başına bir şey ifade etmiyor. Projeye çevirip hayata geçirebilirseniz çok önemli. Bizim de faaliyet alanımız bu. Herhangi bir konuyu daha önce programlandırıp, sonra sunuyor, çağrı yapıyoruz. Kurumlarımız da fikirleri projeye çevirip bize sunuyorlar" şeklinde konuştu.

Daha sonra toplam 900 bin lira tutarında 3 yeni hibe krediyi içeren projelerle ilgili Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz ile Çukurova Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Zekeriya Şarbak arasında karşılıklı imzalar atıldı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çka'dan Büyükşehir'e Hibe Kredi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement