Çorum'da Asırlık Bayramlaşma Geleneği Devam Ettiriliyor - Son Dakika
Yerel

Çorum'da Asırlık Bayramlaşma Geleneği Devam Ettiriliyor

Çorum\'da Asırlık Bayramlaşma Geleneği Devam Ettiriliyor

Çorum'un Sungurlu ilçesinde her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen asırlık bayramlaşma geleneği bu yıl da devam ettirildi.

15.10.2013 17:36

Çorum'un Sungurlu ilçesinde her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen asırlık bayramlaşma geleneği bu yıl da devam ettirildi.

Mahmut Atalay Spor Salonu'nda gerçekleştirilen bayramlaşma programına Sungurlu Kaymakamı Osman Beyazyıldız, Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya, askeri erkan, siyasi parti temsilcileri, oda başkanları, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Spor Salonu'nda başlayan bayramlaşma töreni sırasıyla İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Devlet Hastanesi ile sona erdi.

Yaklaşık 3 aydır Sungurlu'da görev yaptığını belirten Kaymakam Beyazyıldız, "Böylesine güzel anlamlı programların yapılması beni çok etkiledi. Birlik beraberlik içerisinde Kurban Bayramımızın hayırlara vesile olmasını Cenab-ı hak'tan diliyorum" dedi.

Sungurlu Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya ise, bayramların toplum içerisinde kardeşlik duygusunu bütünlediğini, örf ve adetlerimizi yücelttiğini belirterek, tüm Müslüman aleminin Mübarek Kurban Bayramı'nı en içten dilekleriyle kutladıklarını dile getirdi. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çorum'da Asırlık Bayramlaşma Geleneği Devam Ettiriliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement