Cumhuriyet Anadolu Lisesi Mezunları Baklava Gününde Buluştu - Son Dakika
Yerel

Cumhuriyet Anadolu Lisesi Mezunları Baklava Gününde Buluştu

Cumhuriyet Anadolu Lisesi Mezunları Baklava Gününde Buluştu

Gaziantep Cumhuriyet Anadolu Lisesi mezunları, geleneksel olarak düzenlenen baklava gününde bir araya geldi.

08.06.2014 19:17

Gaziantep Cumhuriyet Anadolu Lisesi mezunları, geleneksel olarak düzenlenen baklava gününde bir araya geldi.

Cumhuriyet Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlenen etkinliğe, Gaziantep Cumhuriyet Anadolu Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Mehmet Nuri Turan, Cumhuriyet Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Kursav, okul yöneticileri ve mezunlar katıldı. Program saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Baklava gününde bir konuşma yapan Mustafa Kursav, "Bugün katılımın az olması bizi biraz üzdü ama gelenler de yeter, olanlar yeter, varlığınız yeter. Sizlere layık olmayı hep kendime yad edindim. Ben Cumhuriyet Lisesi okuluna, mezunlarına, öğrencilerine layık olun dedim. Geldiğim günden bu yana elimden gelenleri seferber eyledim. Bu sene 328 öğrencimizi mezun ettik" dedi.

Mehmet Nuri Turan da yaptığı konuşmasında, şu ifadelere yer verdi: "Burada aramızda olan bizleri sayarak mezunlar derneğinin göstermiş olduğu çabaları ciddiye alarak aramızda olan herkese teşekkür ediyorum. 2009 yılında abilerimizin mezunlar derneğini kurmasıyla birlikte okulumuzla gerçek bir kimliğe kavuşmaya başladı. 2014'e geldiğimizde biz 5. yılımızı gala yemeğiyle taçlandırdık. 91-92 mezunlarımızdan 2004 mezunlarına kadar aramıza arkadaşlarımız katıldı. Ancak biz bunu daha genele yaymak ve birçok arkadaşımıza ulaşmak bir daha bir lise bitirmenin imkansız olduğunu arkadaşlarımıza anlatmak istedik. Çünkü bu okulda hepimizin güzel günleri oldu. Okulumuzu biz severek içerisinde kardeşçe, dostça güzel bir eğitim öğretim tamamladık."

Konuşmaların ardından etkinliğe katılanlar baklava yiyerek eski günleri yad etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cumhuriyet Anadolu Lisesi Mezunları Baklava Gününde Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement