Cumhuriyetin 100. Yılı'na Mektup Kampanyası kapsamında yazılan mektuplar Karabük'te teslim edildi - Son Dakika
Yerel

Cumhuriyetin 100. Yılı'na Mektup Kampanyası kapsamında yazılan mektuplar Karabük'te teslim edildi

Cumhuriyetin 100. Yılı\'na Mektup Kampanyası kapsamında yazılan mektuplar Karabük\'te teslim edildi

PTT'nin 2002 yılında başlattığı '2023'e Cumhuriyetimizin 100'üncü Yılına Mektup Kampanyası' çerçevesinde yazılan mektuplar, Karabük'te sahiplerine ulaştırılmaya başlandı. Karabük PTT Baş Müdürü Ahmet Karagöz'ün de katıldığı teslimatta, Oğuzhan Aksöz'e babası tarafından yazılan mektup teslim edildi. Aksöz, duygularını paylaşarak ailesine ve PTT'ye teşekkür etti.

25.10.2023 15:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyetin 100. Yılı'na Mektup Kampanyası çerçevesinde 2002 yılında yazılan mektuplar, Karabük'te de sahiplerine ulaştırılmaya başlandı.

PTT, 21 yıl önce "2023'e Cumhuriyetimizin 100'üncü Yılına Mektup Kampanyası" adlı bir kampanya başlatmıştı. Kampanya çerçevesinde vatandaşlar o yıllarda yazdıkları mektuplarını 2023 yılında teslim edilmek üzere PTT'ye emanet etti.

Mektupların dağıtım işlemleri 16 Ekim 2023 tarihinde başlarken Karabük'te de dağıtım süreci başladı. Karabük PTT Baş Müdürü Ahmet Karagöz'ün de katıldığı mektup teslimatında Oğuzhan Aksöz'e (25) babası tarafından yazılan mektup teslim edildi.

Mektupla ilgili duygularını aktaran Aksöz, "Ailem küçüklüğümüzde 2023'te bize mektup geleceğini söylemişti. Bugün de mektup ulaştı. Aileme ve PTT ailesine teşekkür ediyorum. Çok farklı duygu tabi. O zaman için bize neler söyledikleri, bizle ilgili beklentileri ve çok merak maneviyat yüklü bir mektup" dedi. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cumhuriyetin 100. Yılı'na Mektup Kampanyası kapsamında yazılan mektuplar Karabük'te teslim edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement