Demirtaş'tan Hastane Yönetimine Teşekkür - Son Dakika
Yerel

Demirtaş'tan Hastane Yönetimine Teşekkür

Demirtaş\'tan Hastane Yönetimine Teşekkür

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş ve beraberindeki heyet Medicana Hastanesi yönetimine teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

25.04.2013 17:51

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş ve beraberindeki heyet Medicana Hastanesi yönetimine teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Medicana Hastanesi Müdürü Vahap Doğan'ın makamında gerçekleşen ziyarete İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'a, MHP Samsun İl Yönetimi adına Ömer Yıldız, Başkan Yardımcısı Ramazan Bayraktar, Başkan Danışmanı Ahmet Seven eşlik etti. Yaşanan bu üzücü hadisenin yavrularımızın can kaybıyla sonuçlanmamış olması en büyük tesellisi olduğunu söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, "Hastanenizin kaza sonrası organize olmuş, ilgili tıbbi bölüm uzman doktor ve sağlık ekibiniz ile yaralılarımıza gereken tedavilerini hızla gerçekleştirmeleri bizleri oldukça teselli etti. Bu özverili ve titiz çalışmanızdan dolayı hastane personelimize, hastane yönetimine, Hastane Müdürü Vahap Doğan ve Başhekimimiz Sayın Dr. Ferhat Günaydın'a şahsım ve tüm İlkadım halkı adına teşekkür ederim" dedi.

Samimi ortamda gerçekleşen ziyaretin akabinde hastane yönetiminin toplantı salonunda sunduğu ikramlar sonrası, İnsanlar arasında dayanışma kültürünü daha yaygınlaştırma amacıyla askıda ekmek projesine SMS

ile yen bir vizyon kazandırdıklarını hatırlatan Başkan Demirtaş, hastane yönetime askıda ekmek uygulamasına ekmeklerini paylaşarak destek vermelerini istedi. Bu çağrıya duyarsız kalmayan Medicana Hastane Yönetimi, SMS uygulaması ile askıda ekmeğe katkı verdiler.

Ziyaret sonunda İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Medicana Hastanesi Genel Müdürü Vahap Doğan'a göstermiş oldukları yakın ilgiden dolayı plaket takdim etti. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Demirtaş'tan Hastane Yönetimine Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement