Deniz Feneri Samsun'da 'Gezici Giyim Mağazası' Açtı - Son Dakika
Yerel

Deniz Feneri Samsun'da 'Gezici Giyim Mağazası' Açtı

Deniz Feneri Samsun\'da \'Gezici Giyim Mağazası\' Açtı

Deniz Feneri Derneği Samsun'da bin ihtiyaç sahibinin yararlanacağı 'Gezici Giyim Mağazası' açtı.2007 yılında hayata geçirilen Deniz Feneri Gezici Giyim Mağazaları il il gezerek ihtiyaç sahiplerini sevindirmeye devam ediyor.

05.03.2012 15:25

Deniz Feneri Derneği Samsun'da bin ihtiyaç sahibinin yararlanacağı 'Gezici Giyim Mağazası' açtı.

2007 yılında hayata geçirilen Deniz Feneri Gezici Giyim Mağazaları il il gezerek ihtiyaç sahiplerini sevindirmeye devam ediyor. Yaptığı yardımlarla Türkiye'de ve dünyada milyonlarca insana umut ışığı olan Deniz Feneri giyim yardımları kapsamında uyguladığı Gezici Giyim Mağazası açılışını bu kez de Samsun'a açarak devam ettirdi.

Kale Mahallesi Kaptanağa Sokak'ta açılan mağazanın açılışını Deniz Feneri Derneği Genel Başkan Yardımcısı Recep Koçak yaptı. Açılış öncesi konuşma yapan Koçak, "Bugün burada açacağımız giyim mağazamızda Samsun'da oturan bin vatandaşımızı sevindireceğiz. Bu mağazamız yaklaşık olarak 10 gün açık kalacak. Belirlenen bin kişi randevu usulü ile çağırılıp, giydirilecek. Ülkemizin dört bir yanında bize bağış yapan gönüllülerimize teşekkür ederiz. Deniz Feneri bugüne kadar Samsun'da 4 bin 276 aileden 20 bin 68 kişiye gıda, giyim, nakit, sağlık, eğitim ve barınma yardımları ulaştırdı" dedi.

Açılışın ardından belirlenen ailelere ve çocuklara giyim yardımı yapıldı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Deniz Feneri Samsun'da 'Gezici Giyim Mağazası' Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement