Didim'de Çevre Günü Etkinlikleri - Son Dakika
Yerel

Didim'de Çevre Günü Etkinlikleri

Didim\'de Çevre Günü Etkinlikleri

sahil temizliği yapıldı.

06.06.2013 17:28

5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında Altınkum'da

sahil temizliği yapıldı.

Etkinliğine Vilayetler Hizmet Birliği Ana Okulu'nun minik öğrencileri ve Didim Anadolu Lisesi'nin öğrencileri ile Belediye yöneticilerinin katılımıyla yapıldı.

Altınkum'da yapılan sahil temizliğine Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Karaoğlu, Didim Kent Konseyi Başkanı Osman Ayyıldız, Mavi Bayrak alan tesislerin müdürleri ve Didimliler de gençler ve çocuklar katıldı. Altınkum Sahil temizliğinin ardından Belediye Çay Bahçesi'nde 4.Çiçek Şenliği kapsamında düzenlenen "Didim Çiçek Açsın" yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

Belediye Başkanı Kamacı ödül töreninde yaptığı konuşmada "Bu yıl 4.sünü gerçekleştirdiğimiz Çiçek Şenliği içinde düzenlediğimiz Didim Çiçek Açsın yarışmasına katılım her yıl artıyor. Didim'i güzelleştirmek için sizler de bizlere destek oluyorsunuz. Hepinize ben çok teşekkür ediyorum" dedi. Dereceye giren katılımcılara bröveleri ve çiçekleri protokol üyeleri tarafından verildi.

Gerçekleştirilen törende ödül alan katılımcılar şöyle: Ev bahçesi kategorisi -1.Nuran Küçük Ebeoğlu 2.Meral Şengüder 3. Nuran Erdem Jüri Özel Ödülü İbrahim Arabacıoğlu

Balkon Teras Kategorisi-1.Barbaros Vural 2.Ayşe Turan 3.Meral Küçükakdere -

Jüri Özel Ödülü: Gülseren Acar

Site Bahçesi Kategorisi: 1.Onuncu Köy 2.Diamond 3 Sitesi 3.Didim Tur Sitesi -Jüri Özel Ödülü Doruk Sitesi

Gerçekleştirilen ödül töreninin ardından katılımcılarla birlikte Aytepe'de yapılan çiçeklendirme çalışmasının ardından çevre günü etkinlikleri son buldu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didim'de Çevre Günü Etkinlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement