Didim'de Cumhuriyet Sergisi - Son Dakika
Yerel

Didim'de Cumhuriyet Sergisi

Didim\'de Cumhuriyet Sergisi

Didim’de 29 Ekim Cumhuriyet bayramı kutlamaları kapsamında Belediye Salonunda Atatürk konulu “Fotoğraf, Resim ve Seramik” sergisi ilçe protokolünün katılımıyla ziyarete açıldı.

29.10.2016 14:28

Didim'de 29 Ekim Cumhuriyet bayramı kutlamaları kapsamında Belediye Salonunda Atatürk konulu "Fotoğraf, Resim ve Seramik" sergisi ilçe protokolünün katılımıyla ziyarete açıldı.

Didim Belediyesi Düğün salonunda açılan serginin açılışına Didim Kaymakamı İskender Yönden ve eşi, Didim Garnizon Komutanı Çetin Gülseven ve eşi, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Didim Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Dede, Kamu kurum amirleri, Siyasi parti İlçe Başkanları, sivil toplum örgütü temsilcileri, ile Didimliler katıldı. Kaymakam Yönden ve beraberindekiler ilk olarak Ressam Emel Ergen'in yaptığı resimleri yerinde inceledi. Ulu Önder Atatürk'ün çeşitli dönemlerdeki fotoğrafları resmedilirken, Ergen kısa sürede resimlerin hazırlandığını söyledi.

Emel Ergen ile de sohbet eden ilçe protokolü daha sonra Didim Belediyesi Seramik atölyesi kursiyerlerinin yapmış olduğu seramik ürünlerini inceleyerek bilgi aldılar. Fotoğraf sergisini de gezen İlçe protokolü kursiyerlerle de sohbet edip çalışmalarıyla ilgili görüşlerini aldı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didim'de Cumhuriyet Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement