Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, Çandarlı'da Hemşehrileriyle Buluştu - Son Dakika
Yerel

Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, Çandarlı'da Hemşehrileriyle Buluştu

Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, Çandarlı\'da Hemşehrileriyle Buluştu

Dikili Belediye Başkanı ve CHP Adayı Adil Kırgöz, Çandarlı'da CHP Seçim Koordinasyon Merkezi'nde hemşehrileriyle bir araya geldi. Kırgöz, 5 yıllık görev süresinde yaptığı hizmetleri ve yeni dönemde hayata geçireceği projeleri paylaştı.

02.03.2024 10:54  Güncelleme: 10:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yerel seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden Dikili Belediye Başkanı ve CHP Adayı Adil Kırgöz, Çandarlı'da CHP Seçim Koordinasyon Merkezi'nde hemşehrileriyle bir araya geldi.

CHP İlçe Başkanı Emre Kırlı, ilçe örgütü, belediye meclis üyesi adaylarının katıldığı buluşmaya vatandaşlar ilgi gösterdi.

Esinti Kafe'de düzenlenen buluşmada geçen 5 yıllık görev süresince Çandarlı'da yapmış olduğu hizmetleri ve yeni dönemde hayata geçireceği projeleri hemşehrileriyle paylaşan Kırgöz şu açıklamalarda bulundu:

"Çandarlı denizi ve tarihi özellikleriyle bizim gözbebeğimiz. 5 yıl boyunca Çandarlı ve Dikili için gecemizi gündüzümüze kattık. Çok büyük işler başardık. Tüm bunları özgürlüğünden ödün vermeyen, dik duruşuyla Cumhuriyetten, demokrasiden, Atatürk'ten yana olmuş siz değerli Çandarlı ve Dikili halkıyla birlikte yaptık. Çandarlı'da düğün salonu eksikliğimiz vardı, bunu giderdik, yakın bir zamanda açılışını gerçekleştireceğiz. Mevcut pazar yerimizin üstünü kapattık. 4 adet yeni park kazandırırken 9 adet mevcut parkların revizyonunu gerçekleştirdik. Tarihi Çandarlı Kalesi'nde yeşil alan düzenlemelerini gerçekleştirdik. Atatürk Heykelini yeniledik. Çandarlı'mızda her yaz festival düzenleniyor. Yeni dönemde de projelerimiz var.  Çandarlı'ya yeni bir meydan kazandıracağız. Etnografya Müzesinin yer aldığı Fabrika Kafe'de çocuklarımız ve gençlerimize yönelik  içinde zeka oyunları, dijital ve basılı kitapların yer aldığı bir Z kütüphane oluşturacağız. Basketbol sahaları ve halı saha kazandıracağız. Su şebekesi yenilenecek ve doğal gaza kavuşacak. Geçmişin tecrübesiyle yeni dönem Çandarlı'nın dönemi olacak."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, Çandarlı'da Hemşehrileriyle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Funda Okan: Keşke biraz da salihleraltı bölgesiyle ilgilenseniz. 0 0 Yanıtla

Advertisement