Dikili Belediyesi, yarıyıl tatilinde çocuklar için etkinlik düzenledi - Son Dakika
Yerel

Dikili Belediyesi, yarıyıl tatilinde çocuklar için etkinlik düzenledi

Dikili Belediyesi, yarıyıl tatilinde çocuklar için etkinlik düzenledi

Dikili Belediyesi, 2023-2024 eğitim öğretim yılı yarıyıl tatilinde çocuklar için bir dizi etkinlik düzenledi. Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi'nde tiyatro ve müzikli oyunlarla buluşan çocuklar, etkinlikleri ilgiyle izledi. Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, çocukları unutmadıklarını belirterek, etkinliklerin devam edeceğini söyledi.

05.02.2024 11:05  Güncelleme: 07:24

Dikili Belediyesi, 2023-2024 eğitim öğretim yılı yarıyıl tatilinde çocuklar için bir dizi etkinlik düzenledi.

Dikili Belediyesi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi'nde yarıyıl tatili boyunca çocuklar tiyatro ve müzikli oyunlarla buluştu. Dikili Belediyesi tarafından düzenlenen yarıyıl tatili etkinlikleri kapsamında "Arı Çocuk", "Mavi Düşler Ülkesi", "Ağustos Böceği ve Karınca", "Kamp Ateşi" adlı oyunlar çocuklar tarafından ilgiyle izlendi.

Yarıyıl tatilinde çocukları da unutmadıklarını belirten Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, şunları söyledi:

"Cumhuriyetimizin 100. Yılında Dikili'mize kazandırdığımız Dikili Belediyesi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi'mizde yurttaşlarımızı tiyatro, konser, dinleti, söyleşiler ile buluşturuyoruz. Faaliyete geçtiği günden itibaren tüm yaş gruplarına hitap eden etkinlikler düzenlemeye devam ediyoruz. Bu kapsamda yarıyıl tatiline giren, karne sevinci yaşayan çocuklarımızı da unutmadık. Kültür Merkezimizde düzenlediğimiz tiyatro, müzikli oyun etkinliklerimizde çocuklarımız neşeyle dolu vakit geçirdiler. Çocuklarımızın mutlulukları dünyalara bedel. Velilerimizin memnuniyetleri bizleri çok mutlu ediyor. İkinci dönemde tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize başarılar diliyorum. Hem çocuklarımız hem yetişkinlerimiz için hazırladığımız etkinlikler şubat ayında da hız kesmeden devam edecek."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Dikili Belediyesi, yarıyıl tatilinde çocuklar için etkinlik düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement