Diyar Galibiyet İstiyor - Son Dakika
Yerel

Diyar Galibiyet İstiyor

Diyar Galibiyet İstiyor

Diyarbekirspor, bugün saat 13.00'te sahasında konuk edeceği Ayvalıkgücü Belediyespor maçından zaferle ayrılmayı hedefliyor.

14.02.2016 11:11

Spor Toto 3.Lig 2. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Diyarbekirspor, bugün saat 13.00'te sahasında konuk edeceği Ayvalıkgücü Belediyespor maçından zaferle ayrılmayı hedefliyor. Maçın hazırlıklarını tamamlayarak tesislerinde kampa çekilip maç saatini beklemeye koyulan yeşil kırmızılı ekip, zorlu mücadeleden zaferle ayrılarak taraftarlarını sevindirmeyi hedefliyor.

"Sahadan 3 puanla ayrılacağız"

Diyarbekirspor Teknik Direktörü Namık Altunsoy, Ayvalıkgücü Belediyespor maçı hazırlıklarını tamamladıklarını ve galibiyete hazır olduklarını söyledi. Zorlu mücadele öncesinde takımda 2 önemli futbolcusunun cezaları ve sakatlıkları nedeniyle bu maçtaki yerlerini alamayacaklarını anlatan Akltunsoy, "Mert Somay sakat ve Adem Aydın kart cezalısı olduğun için bu maçtaki yerlerini alamayacak. Tedavisi devam eden Enis Gül'ün oynayıp oynamayacağı ise maç saatinde netlik kazanacak. Ancak biz bu eksikleri hiçbir zaman mazeret olarak görmüyoruz. Bu maçı kazanmak için sahaya çıkacağız ve taraftarlarımızın desteğiyle sahadan 3 puanla ayrılan taraf olacağımızı düşünüyorum" dedi.

Maçı Uğurlu yönetecek

Bugün saat 13.00'te Diyarbakır Atatürk Stadında Diyarbekirspor A.Ş. ile Ayvalıkgücü Belediyespor arasında oynanacak maçı İstanbul bölgesi hakem triyosu yönetecek. Oğuzhan Uğurlu'un yöneteceği maçın yardımcı hakemliğini Aykut Onar ile Önder Çalış ikilisi yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemliğini ise Emre Yüksel yapacak. Karşılaşmaya Diyarbakırlı sporseverlerin yoğun ilgi göstermeleri bekleniyor.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Diyar Galibiyet İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement