Diyarbekirspor Bir Puana Sevindi Ama - Son Dakika
Yerel

Diyarbekirspor Bir Puana Sevindi Ama

Diyarbekirspor Bir Puana Sevindi Ama

Diyarbekirspor'un Teknik Direktörü Namık Altunsoy, rakiplerinin kazandığı haftada 2 puan kaybettikleri için de üzgün olduklarını söyledi.

01.03.2016 16:57

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta zirve mücadelesi veren ve geçen hafta sonu deplasmanda Yomraspor ile 1- 1 berabere kalan Diyarbekirspor'un Teknik Direktörü Namık Altunsoy, Yomra deplasmanında alınan bir puanın iyi olduğunu, ancak şampiyonluk yarışındaki rakiplerinin kazandığı haftada 2 puan kaybettikleri için de üzgün olduklarını söyledi.

"Maçın hakimi bizdik"

Yomra maçının bir durum değerlendirmesini gazetemize yapan Altunsoy, "Yomra'ya giderken Adem ile Enis sakat, Mehmet'te kart cezalısı olduğu için takım kadrosundaki yerlerini alamadı. Yani Yomra'ya çok önemli 3 eksikle gittik. Buna rağmen 90 dakika boyunca daha çok pozisyon bulan, daha çok baskılı oynayan ve ilk devrede bulduğumuz gol ile skor avantajını yakalayan taraf biz olduk. Rakibimiz karşılaşma boyunca bir tek pozisyon bile bulamadı. Nitekim beraberlik golünü de serbest atıştan attılar. Her şeye rağmen Yomra gibi ligin kilit takımlarından birinin deplasmanından bir puanla göndük. Deplasmanda alınan her puan gibi bu puana da seviniyoruz. Ancak şampiyonluk yolunda çekiştiğimiz takımların kazandığı haftada bizim berabere kalarak 2 puan kaybetmemiz de bizi üzdü. Maçın hakimi bizdik, ama yakaladığımız onca pozisyonlarda son vuruşlarda etkili olamadık ve maç berabere bitti. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız" dedi.

Yomra maçını unuttuklarını ve artık bütün dikkatlerini önümüzdeki Cumartesi günü sahalarında oynayacakları Ofspor maçına yönelttiklerini anlatan Altunsoy, "Ofspor maçı hazırlıklarına bugünden itibaren başlıyoruz. Ofspor maçı için eksiğimiz yok. Bu maça ful kadro ile çıkacağız. Maçı kazanarak son 5 haftalık yenilmezlik unvanımızı koruyup hedefe bir adım daha ilerleyeceğiz" diye konuştu.

Altunsoy, daha sonra taraftarı Cumartesi günü saat 13.00'te Diyarbakır Atatürk Stadında oynayacakları Ofspor maçına davet etti.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Diyarbekirspor Bir Puana Sevindi Ama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement