Diyarbekirspor'da Galibiyet Sevinci - Son Dakika
Yerel

Diyarbekirspor'da Galibiyet Sevinci

Diyarbekirspor\'da Galibiyet Sevinci

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Diyarbekirspor'da 1- 0'lık Gaziosmanpaşa sevinci yaşanıyor.

22.02.2016 10:16

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Diyarbekirspor'da 1- 0'lık Gaziosmanpaşa sevinci yaşanıyor. Yeşil kırmızılı takımın deneyimli teknik direktörü Namık Altunsoy, rakiplerinin kaybettiği haftayı 3 puanla kapatmanın mutluluk verici bir tablo olduğunu ancak şampiyon olmak için bunun devamını getirmeleri gerektiğini söyledi.

Dikkatler Sancaktepe maçına yöneldi

Galip gelmenin güzel olduğunu, ancak Gaziormanpaşa galibiyetinin sevincini bir kenara bıraktıklarını anlatan Altunsoy, "Şimdi bütün dikkatimizi hafta içerisinde sahamızda konuk edeceğimiz Sancaktepe Belediyespor maçına yönelttik. Artık bu maçı düşünmeliyiz" dedi.

"Kazanmaya devam edeceğiz"

Ligde son iki maçı kazanarak seri yakaladıklarını anlatan Altunsoy, "Bu hafta da Sancaktepe Belediyespor karşısında kazanarak bu galibiyetler zincirine yeni bir halka daha ilave etmek istiyoruz. Takım olarak bu maça odaklandık. Hazırlıklarımıza yarın (bugün) öğleden sonra başlayacağız. Taraftarlarımızın desteğiyle bu maçı da kazanacağımızı ve şampiyonluğa bir adım daha atacağımızı düşünüyorum. Kazanmaya devam edeceğiz. Çünkü şampiyon olmak için bunu yapmak durumundayız. Puan kaybı lüksümüz kalmamıştır" diye konuştu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Diyarbekirspor'da Galibiyet Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement