Diyarbekirspor Play Off'a Odaklandı - Son Dakika
Yerel

Diyarbekirspor Play Off'a Odaklandı

Diyarbekirspor Play Off\'a Odaklandı

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta sezonu 61 puanla 2. sırada tamamlayan Diyarbekirspor, Play Off'a odaklandı.

03.05.2016 15:57

Play –Off'ta Ankara Adliyespor ile eşleşen yeşil kırmızılı ekip, 5 Mayıs Perşembe günü Ankara Ostim Stadı'nda saat 16.00'da oynanacak maçtan iyi bir sonuçla ayrılmayı ve 9 Mayıs Pazar günü saat 16.00'da Diyarbakır Atatürk Stadında oynanacak maç için avantaj sağlamak istiyor.

Takım Ankara'da kaldı

Diyarbekirspor Geçen Pazar günü ligin son maçında karşılaştığı Adliyespor maçından sonra bu rakibiyle eşleştiği için Perşembe günü oynanacak Play Off ilk maçı için Diyarbakır'a dönmeyip Ankara'da kaldı.

"Şampiyonluğu Diyarbekirspor hak ediyor"

Teknik Direktörü Namık Altunsoy, taraftarlarının desteğiyle Adliyespor'u eleyerek finale çıkacaklarını söyledi. "Adliyespor'u elememiz durumunda finalde rakibimiz kim olursa olsun onları yeneceğiz" diyen Altunsoy, bu sezon şampiyonluğu en çok Diyarbekirspor'un hak ettiğini söyledi.

Rövanş için avantaj sağlamak istiyorlar

Camia olarak şimdiden Perşembe günü oynanacak maça odaklandıklarını anlatan Altunsoy, "İlk maçı deplasmanda oynayacağız. Bu maçta iyi bir sonuç elde ederek Pazar günü Diyarbakır'da oynayacağımız maç için avantaj sağlamak istiyoruz. Takım olarak bunu başaracak güç ve potansiyele sahibiz" diye konuştu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Diyarbekirspor Play Off'a Odaklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement