Dü Rektörü Prof. Dr. Şerifoğlu - Son Dakika
Yerel

Dü Rektörü Prof. Dr. Şerifoğlu

Dü Rektörü Prof. Dr. Şerifoğlu

"Kente değer katan bir üniversite olma hedefinde çalışmalarımıza devam ediyoruz"

03.11.2014 13:53

Düzce Üniversitesi (DÜ) Rektörü Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu,  "Kente değer katan bir üniversite olma hedefinde çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.

Rektör Şerifoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, üniversitelerin bilimsel bilgiyi alıp, kente değer katmak için çalıştığını söyledi.

DÜ'nün Türkiye'de ilklere imza attığını vurgulayan Şerifoğlu, "Avrupa Girişimcilik Ödülü'nü ülkemize kazandırdık. 2000 yılından sonra yeni kurulmuş olan 90 civarındaki üniversite arasında teknoparkını kurabilmiş olan ilk  üniversiteyiz. Düzce Teknopark'ta 26 sanayici kuruluşu da kurucu hissedar olarak yer almıştır. Ülkemizde sosyal güvenlik alanındaki nitelikli ara eleman açığını hedef alan Sosyal Güvenlik Programı ilk olarak Düzce Üniversitesi'nde geliştirilmiştir" diye konuştu.

Türkiye'de ilk Arıcılık ve Arı Ürünleri Ar-Ge Proje Pazar'nın DÜ'de düzenlediğini anlatan Şerifoğlu, "İlklere imza atmış bir üniversite olarak yeniliklerimizi sürdüreceğiz. Kente değer katan bir üniversite olma hedefinde çalışmalarımıza devam ediyoruz" ifadesini kullandı. - Düzce

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Dü Rektörü Prof. Dr. Şerifoğlu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement