Dünya Kudüs Günü Kutlanıyor - Son Dakika
Yerel

Dünya Kudüs Günü Kutlanıyor

Dünya Kudüs Günü Kutlanıyor

Batman'da çeşitli kesimler tarafından 'Dünya Kudüs Günü' kutlamaları yapıldı.

12.07.2015 15:50  Güncelleme: 10:21

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Mehmet Emin Doğru, "Dünya Kudüs Günü" dolayısıyla açıklama yaptı.

Doğru açıklamasında, ramazan ayının son Cuma gününün Dünya Kudüs Günü olarak Müslümanlar tarafından 36 yıldan bu yana kutlandığını belirtti.

Kudüs'teki işgalin sona ereceğini aktaran Doğru, açıklamasında şunları kaydetti:

"Her Müslüman, Peygamberimizin İsra ve Mirac mucizelerinin yaşandığı ve Tüm Peygamberlere namaz kıldırdığı Mescid-i Aksa'nın özgürleşmesini temenni eder. Bu işgal elbette sona erecek ve inşallah Dünya Müslümanları olarak hep birlikte Mescid-i Aksa'da namaz kılacağız. O gün mutlaka gelecek. Kudüs sadece Filistinlilerin değil tüm Müslümanların sorunudur. Tüm Müslümanlar, Kudüs sorunuyla ilgilenip Mescid'i Aksa'nın işgalcilerden kurtarılması için işbirliği yapmalıdır. Filistin'in evlatları 100 yıldır direniyorlar ve kurban veriyorlar. Onların mücadelesini ve direnişlerini destekliyoruz" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Dünya Kudüs Günü Kutlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • havva: Hoho boşuna konusma hüda par kobani şengal suriye ırak ve iranda gençlere tecavuz ettiler kafa kestiler yakıp yıktılar genç delikanlilari iran rejimi astı o zaman niye meydanları doldurmuyordun tüh sizin gibi dini kullanarak bu böyle şovlar yapanlara 16 0 Yanıtla
  • zeyna: Bu huda par isini biliyor insanı en zayıf yerinden vuruyor onuda dinimiz islam ustune yapiyor 5 0 Yanıtla

Advertisement