Dünya Şampiyonu Milli Sporcudan Başkan Özdemir'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Dünya Şampiyonu Milli Sporcudan Başkan Özdemir'e Ziyaret

Dünya Şampiyonu Milli Sporcudan Başkan Özdemir\'e Ziyaret

2014 Dünya Muay Thai Şampiyonası'nda Dünya Şampiyonu olan Gölbaşı ilçesinden Arif Özdemir Belediye Başkanı Yusuf Özdemir’i makamında ziyaret etti.

20.05.2014 12:46

İFMA-2014 Dünya Muay Thai Şampiyonası'nda Dünya Şampiyonu olan Gölbaşı ilçesinden Arif Özdemir Belediye Başkanı Yusuf Özdemir'i makamında ziyaret etti.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir'i makamında ziyaret eden Arif Özdemir ile Muay Thai Antrenörü Murat Kaya Malezya'nın Langkawi kentinde yapılan şampiyonaya 101 ülkeden binden fazla sporcunun yarıştığını, Adıyaman'dan 1 sporcunun katıldığını belirtti.

Belediye Başkanı Yusuf Özdemir ise, "Malezya'nın Langkawi kentinde 30 Nisan 10 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen İFMA-2014 Dünya Muay Thai Şampiyona'sında ilimizden katılan sporcumuz Arif Özdemir 57 kiloda Yıldızlar kategorisinde Dünya 1.si olmuştur. Sporcumuz Arif Özdemir aynı zamanda ilimizin ve ilçemizin tüm dünyada tanınmasını sağladı. Bizlere elde ettiği Dünya Şampiyonluğu ile büyük bir mutluluk yaşatan sporcumuzu başarılarından dolayı tebrik ediyor, antrenörünü ve sporcumuzun ailesini kutluyorum. Muay Thai sporunda sevgili sporcu kardeşimiz Arif Özdemir'in başarısı ile spora verilen emeğin nasıl başarıya dönüştüğünün somut bir örneği olmuştur. Ben bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Muay Thai Antrenörü Murat Kaya ise, Belediye Başkanı Yusuf Özdemir'e vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür etti.

Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Milli Sporcu Arif Özdemir'e çeyrek altın hediye etti. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dünya Şampiyonu Milli Sporcudan Başkan Özdemir'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement