Düzce Kss Canlanacak - Son Dakika
Yerel

Düzce Kss Canlanacak

Düzce Kss Canlanacak

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram Küçük Melen üzerine inşa edilecek köprünün Küçük Sanayi Sitesini (KSS) canlandıracağını vurguladı.

29.05.2013 15:31

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram Küçük Melen üzerine inşa edilecek köprünün Küçük Sanayi Sitesini (KSS) canlandıracağını vurguladı. Bu yıl büyük bir bölümü hayata geçirilecek olan çevre yolları projesi kapsamında Akçakoca yolu üzerinden Küçük Melen Köprüsü vasıtasıyla KSS'ye ulaşımı sağlayacak konforlu bir yolun da inşa edileceğini hatırlatan Bayram "El birliği ile KSS buradaki ihtiyaca cevap verebilecek çok önemli bir kuruluş haline gelecek" dedi.

Küçük Sanayi Sitesi için büyük önem taşıyan köprü ve Küçük Melen Islah Projesi çalışmaları hızlı şekilde devam ediyor. Site yönetimi çalışma sahasında kurban kesme töreni düzenledi.

Törene Belediye Başkanı İsmail Bayram, DSİ İl Müdürü Beşir Özcan, Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bakan ve site üyeleri katıldı.

Törende konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bakan, projeye destek veren herkese teşekkür ederek "Burada Düzce için, KSS için çok büyük önem arz eden Küçük Melen köprüsü üzerine yapılacak köprü için toplandık. Yönetim Kurulu olarak emeği geçen herkese teşekkür etmek üzere kurban kesme töreni düzenledik. Küçük Melen ıslah çalışmaları başladı. Artık son aşamalara gelindi. Bu köprü de daha önce hayata geçirilen projeye dahil ediliyor. Ben bu çalışmaya katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Her zaman hassasiyetini bizden esirgemeyen Belediye Başkanımız İsmail Bayram ile Devlet Su İşleri İl Müdürü Beşir Özcan'a da teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Belediye Başkanı İsmail Bayram, bu köprü ile birlikte KSS'nin gerçek işlevini daha rahat bir şekilde göreceğini belirterek "Bilindiği gibi Düzce'de dere çok. Bu derelerin tamamında ıslah çalışmaları başladı. Sayın Bakanımızın talimatlarıyla DSİ Bölge ve İl Müdürlüğü takibiyle çalışmalar devam ediyor. Düzce'nin her yerinde akan derelerin ıslahı ve daha sonra da üzerindeki köprülerin yenilenmesi ve yeni köprüler yapılmasıyla ilgili çalışmalar devam ediyor. Buradaki köprünün ayrı bir özelliği var. Küçük Sanayi Sitesi Düzce için önemli bir alan. Bizim KSS yapılanmasıyla ilgili almış olduğumuz kentsel dönüşüm kararıyla da örtüştürdüğümüzde çok daha önemli bir hale geliyor. Bu köprü ile birlikte KSS gerçek işlevini daha rahat bir şekilde yerine getirmeye başlayacak" dedi.

Bu yıl büyük bir bölümü hayata geçirilecek olan çevre yolları projesi kapsamında Akçakoca yolu üzerinden Küçük Melen Köprüsü vasıtasıyla KSS'ye ulaşımı sağlayacak konforlu bir yolun da inşa edileceğini hatırlatan Bayram "Tabi KSS içindeki asfaltlama çalışmalarını da tamamladıktan sonra bu alan inanıyorum ki bölgede çok nezih bir alan haline gelecek. Bu köprüyle birlikte açılacak yollarla da sitenin canlanacağını hepimiz göreceğiz. KSS buradaki ihtiyaca cevap verebilecek çok önemli bir kuruluş haline gelecek. El birliği ile yapılan çalışmalarda Düzce adına önemli adımlar atılmış oluyor. Bizim büyük bir kısmını bu yıl hayata geçireceğimiz çevre yolları projesi çerçevesinde Akçakoca yolu üzerinden bu köprü vasıtasıyla KSS'ye ulaşım çok rahat ve konforlu şekilde sağlanmış olacak" diye konuştu.

(AY)

29.05.2013 15: 21: 49

TSI

NNNN - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Düzce Kss Canlanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement