Ekinci'den Öğrencilere En Güzel Hediye - Son Dakika
Yerel

Ekinci'den Öğrencilere En Güzel Hediye

Ekinci\'den Öğrencilere En Güzel Hediye

AK Parti Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Ekinci, Gazi Lisesi'ni ziyaretinde öğrencilere hediye kitap dağıtarak büyük sürpriz yaşattı.

17.03.2014 13:00

Şanlıurfa İşadamı İbrahim Toru ile birlikte AK Parti Eyyübiye ilçe Kadın Kolları Başkanı Tuba Pişkin, ilçe yönetim kurulu üyeleriyle Gazi Lisesi'ni ziyaret eden AK Parti Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Ekinci, öğrencilere kitap dağıttı. Okul müdürü Abdülzahit Dalbaşı, öğretmenler ve öğrenciler tarafından karşılanan Ekinci, eğitime büyük önem verdiklerini söyledi.

Ekinci burada yaptığı konuşmasında "Büyüyen Şanlıurfa'da Eğitime Destek Projemiz kapsamında 2013-2014 eğitim dönemi içerisinde öğrencilerimize eğitim desteği sunmaktayız. Kitaplarımızı öğrencilerimize hediye olarak dağıttık. Eğitimin istenilen derecede şekillendirilebileceğini göstermek amacıyla her türlü imkânı sağlamayı hedeflemekteyiz. Başarının yakalanması da bu tür teşviklerle olmalıdır. Başarıyı teşvik etmek ve başarıyı ödüllendirmek adına bu tür uygulamalarımız devam edecektir" dedi.

Şanlıurfa İşadamı İbrahim Toru ise, "Eyyübiye'mizin eğitimine her türlü katkıyı imkânlarımız çerçevesinde vermeye çalışıyoruz. Öğrencilerin memnuniyeti bizler için en büyük mutluluktur. Biz her zaman eğitim camiasının yanında olacağız" dedi.

Ekinci daha sonra öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Ekinci'den Öğrencilere En Güzel Hediye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement