Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı 5'inci Kez Cemil Erdem Oldu - Son Dakika
Yerel

Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı 5'inci Kez Cemil Erdem Oldu

Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı 5\'inci Kez Cemil Erdem Oldu

Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlık seçimi tamamlandı.

03.05.2014 18:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlık seçimi tamamlandı. 4 dönem boyunca birlik başkanlığı görevini yürüten Cemil Erdem, 6 oy farklı yeniden başkanlığa seçildi.

Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlık seçimi bugün yapıldı. Seçimlerde mevcut Başkan Cemil Erdem ve Bakkallar-Bayiler Odası Başkanı Cebrail Top yarıştı. Seçimler sonucunda başkanlığa mevcut başkan Cemil Erdem yeniden seçildi. 26 meslek grubundan 186 delegeye sahip birlik seçimlerinde üst kurul üyelerinin de oylarıyla toplam 196 oy kullanıldı. Saat 10: 00'da başlayan oy verme işlemi 17.00'de sona erdi. Seçimler öncesi yapılan konuşmalarda adaylar birbirlerine başarılar diledi.

Yapılan seçim sonucunda 196 oyun 100'ünü alan Cemil Erdem yeniden birlik başkanlığına seçildi. Diğer Aday Cebrail Top ise 93 oy aldı. Seçimlerde 3 oy da geçersiz sayıldı. Böylelikle seçimler sonucunda mevcut Başkan Cemil Erdem yeniden başkanlığa seçildi. Erdem 5. kez kazandığı seçimle 4 yıl boyunca Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı olmaya hak kazandı.

Başkan Erdem sonuçların açıklanmasının ardından yaptığı konuşmada, kendisine destek veren üyelere teşekkür etti. Erdem, bundan sonraki süreçte esnafların sorunlarının çözümü için birlik ve beraberlik içerisinde çalışacaklarını ifade etti. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı 5'inci Kez Cemil Erdem Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement