Emirdağ Belediyesi Temiz Bir Kabristanlık İçin Kollarını Sıvadı - Son Dakika
Yerel

Emirdağ Belediyesi Temiz Bir Kabristanlık İçin Kollarını Sıvadı

Emirdağ Belediyesi Temiz Bir Kabristanlık İçin Kollarını Sıvadı

Afyonkarahisar Emirdağ İlçe belediye ekipleri, ilçe de temiz ve örnek olacak bir kabristanlık için çalışmalarına başladı.

24.01.2015 15:47

Afyonkarahisar Emirdağ İlçe belediye ekipleri, ilçe de temiz ve örnek olacak bir kabristanlık için çalışmalarına başladı.

Emirdağ Belediyesi tarafından bu zamana kadar ilçe kabristanlığında gerçekleştirilen dış cephe, çevre düzenleme, temizlik, bakım, onarım, peyzaj hizmetlerinin yanı sıra unutulmaya yüz tutan mezarlıkların yeniden gün yüzüne çıkarılması, zararlı ot, ağaç ve bitkileri budama silinen mezarlık yazılarının boyanması gibi çalışmalarına ara verilmeden devam edildiği kaydedildi. Emirdağ Belediyesinin yaptığı bu çalışmalar kamuoyunda, çoğu sivil toplum örgütü ve belediyeler tarafından örnek proje olarak dikkatleri çekti. Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın, ilçe kabristanlığının temiz ve bakımlı bir görünüme kavuşmasına vurgu yaparak; "Kabristanlık hizmetlerimiz devam ediyor. Projelerimiz arasında yer alan 'Taziye Evi' için fizibilite çalışmalarını tamamladık, inşaatına başlandı. Yakınını kaybetmiş,değişen yaşam koşullarında acısı taze olan vatandaşlarımıza bu konuda yardımcı olmak ve bir nebze de olsa yükünü hafifletmek adına taziye evini projelendirdik. İlçe kabristanlığında yapımına başlandı. Projenin vücuda getirilmesi için çalışmalar ivedilikle sürecek. Proje tamamlandıktan sonra Emirdağlı vatandaşlarımız cenaze defin işlerinin ardından taziyelerini burada kabul edecek. Emirdağ Belediyesi ekiplerince de çeşitli imkan ve olanaklarla faydalı bir hizmet sunulacak" diye konuştu. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Emirdağ Belediyesi Temiz Bir Kabristanlık İçin Kollarını Sıvadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement