Emirdağspor Yöneticilerinden Başkan Hoşcan'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Emirdağspor Yöneticilerinden Başkan Hoşcan'a Ziyaret

Emirdağspor Yöneticilerinden Başkan Hoşcan\'a Ziyaret

Emirdağspor Yönetim Kurulu Başkanı Abdilkadir Karataş ve Yönetim Kurulu üyeleri, Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan'ı ziyaret etti.

19.05.2014 15:14  Güncelleme: 15:17

Geçen günlerde gerçekleştirilen genel kurul sonrası göreve gelen Emirdağ spor Yönetim Kurulu Başkanı Abdilkadir Karataş ve Yönetim Kurulu üyeleri, Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan'ı ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette konuşan Başkan Hoşcan, Emirdağspor'un gelişmesi ve yükselmesi için her türlü desteğe hazır olduklarını kaydetti. Eskişehirspor'un Emirdağ'a özel bir sempatisi olduğunu ifade eden Hoşcan, "Kulüp olarak Emirdağspor'a maddi ve manevi her türlü desteği vereceğimize söz veriyoruz. Eskişehir ve Emirdağ ilişkileri her zaman sıcak olmuştur ve bu sporda da devam edecektir" dedi.

Devraldıkları yeni yönetimin Emirdağ'a hayırlı olmasını dileyen Emirdağspor Yönetim Kurulu Başkanı Abdilkadir Karataş ise, bugüne kadar kulübe hizmet edenlere teşekkür etti. Yönetim olarak öz yeteneklerini kullanmayı hedeflediklerini aktaran Karataş, "Yetenekli Emirdağ gençlerinin spor yapması için elimizden geleni yaparak, dışa bağımlı bir kulüp olmamayı tercih edeceğiz. Sadece futbol branşında değil, hazır olan atletizm takımımızın yanı sıra imkan oldukça farklı branşlarda da takımlar kurmayı düşünüyoruz. Böylece farklı yetenekleri keşfetmek ve sporu sevdirmek çabasında olacağız. Gençlerimiz boş vakitlerini Emirdağspor sayesinde daha etkin geçirecekler. Alt yapıya önem vererek biz elimizden geleni yapacağız" dedi.

Ziyaretin sonunda Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın, Başkan Hoşcan'a Emirdağ simgesi topak ev hediye etti. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Emirdağspor Yöneticilerinden Başkan Hoşcan'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement