Emniyet Personeline Sertifika - Son Dakika
Yerel

Emniyet Personeline Sertifika

Emniyet Personeline Sertifika

Bartın Emniyet Müdürlüğü Bilgi İşlem Şube Müdürlüğü tarafından 19 Aralık 2011 ve 5 Ocak 2012 tarihleri arasında merkez ve ilçede 110 personele verilen kurumsal e-posta kursu seminerine katılan personele katılım belgeleri verildi.

16.01.2012 18:29

Bartın Emniyet Müdürlüğü Bilgi İşlem Şube Müdürlüğü tarafından 19 Aralık 2011 ve 5 Ocak 2012 tarihleri arasında merkez ve ilçede 110 personele verilen kurumsal e-posta kursu seminerine katılan personele katılım belgeleri verildi.

Düzenlenen törene Bartın Emniyet Müdürü Mehmet Altınok, şube müdürleri ve polisler katıldı. Emniyet Müdürü Mehmet Altınok, yapılan kurs sonucunda emniyet teşkilatındaki tasarrufun artacağını belirtti. Altınok, "Kurumsal e-posta kullanımı kursunu, seminerini başarıyla tamamlamış ve katılım sertifika belgesini almaya hak kazanmış arkadaşlarımız için yapmış olduğumuz törende beraber bulunuyoruz. Gelişen ve bilişim çağında olduğumuz bu dönemde kurumsal olarak yazışmaların diğer kurumlara gerek kurum içerisindeki iletişimimizi gerekse kurumlar arası iletişimimizi yaparken bu çağda hala 30 yıl önceki sistematik bir yapı içerisinde elden personel, araç ve gereçle dağıtım yapılmaması söz konusu olmaması gerekir. Teknik yetersizliklerden dolayı bugüne kadar işlemler bir şekilde yürütüldü. Bu kurs ve eğitim sonucunda arkadaşlarımız Bartın Emniyet Müdürlüğü iç dağıtımı birimler, şubeler, ilçeler arası yapmış olduğu yazışmaları ve Emniyet Genel Müdürlüğü ve diğer tüm illerle yapmış olduğu yazışmaların e-posta kanalı ile daha etkin, hızlı, verimli daha da önemlisi en güvenli şekilde yapılması amacı ile bu eğitim verilmiştir. Çok gizlilik gerektiren yazışmalar yine daha farklı metodlarla yapılmaya devam edilecektir. Ancak bu bize personel tasarrufu getirecek. Bir personelimiz ilçeye ya da ilçeden buraya gelip giderken personelimizin zamanını alıyordu. Bu konuda buradan tasarruf edeceğiz. Araçla gelecekse aracın yıpranması ve aracın yakıtı şeklindeki tasarruftan yararlanacağız. Bu konu ile ilgili evrakı yazışmayı posta ile yapmış olmamız gerekirken posta masraflarından da tasarruf sağlayacağız. Göndermiş olduğumuz evrakın güvenliği konusunda ne kadar emindik, onu da bilemiyorum. Bu şekilde sadece Emniyet Genel Müdürlüğü'nün yapmış olduğu program çerçevesinde evraklarımız daha güvenli, hızlı bir şekilde yerine ulaşmaktadır. Sadece ve sadece ilgili kişilerin görmesi bu bilgiyi evrakı alıp kullanması sağlanmaktadır. Bu çerçevede arkadaşlarımız 9,10 grup halinde birer günlük eğitim aldılar" dedi.

Konuşmanın ardında kursa katılan personele Bartın Emniyet Müdürü Mehmet Altınok ve şube müdürleri tarafından sertifikaları verildi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Emniyet Personeline Sertifika - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement