En İyi 'Çocuk Hakları Kareleri' 1 Haziran'da Ödüllendirilecek - Son Dakika
Yerel

En İyi 'Çocuk Hakları Kareleri' 1 Haziran'da Ödüllendirilecek

En İyi \'Çocuk Hakları Kareleri\' 1 Haziran\'da Ödüllendirilecek

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. bünyesindeki Optimum Outlet, Kozzy ve Piazza Alışveriş Merkezleri, fotoğraf sanatı portalı Fotopya ve Yaratıcı Çocuklar Derneği işbirliğince bu yıl 3’üncüsü gerçekleştirilen fotoğraf yarışması sona erdi.

22.05.2015 16:38

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. bünyesindeki Optimum Outlet, Kozzy ve Piazza Alışveriş Merkezleri, fotoğraf sanatı portalı Fotopya ve Yaratıcı Çocuklar Derneği işbirliğince bu yıl 3'üncüsü gerçekleştirilen fotoğraf yarışması sona erdi.

Türkiye'nin birçok ilinden toplamda 5 bin 227 fotoğrafın katıldığı yarışmanın teması çocuk hakları olarak belirlendi. Yetişkin Kategorisinde 4 bin 427 fotoğraf yarışırken, lise Kategorisinde 472, Ortaokul kategorisinde ise 378 fotoğrafın sahibi finale kalabilmek için birbirleriyle yarıştı. Jüri üyelerinin güçlükle fotoğrafları seçtiği yarışmada dereceye girenlerde belli oldu. Yarışmada, yetişkin kategorisinde Arzu İbranoğlu birinci olurken, Uğur Çiv ikinci, Mustafa Karahan ise üçüncü oldu. Lise kategorisinde birinci ise Burcu Emektar oldu. Gamze kurt ikinci, Onur Kuter ise üçüncü sırada yer aldı. Son olarak Ortaokul kategorisinde ise İlkiz Çağan Kolay birinci, Eda Akbaş ikinci, Ege Aydın üçüncü oldu.

Farklı kategorilerde yarışarak finale kalan 69 eserin sahipleri, toplamda 22 bin 650 TL değerindeki ödülün de sahibi oldu. "Çocuk Hakları Kareleri" fotoğraf yarışmasında dereceye girenlere ise ödüllerinin 1 Haziran Pazartesi günü saat 10.00'da, Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi'nin bünyesinde bulunan Gönül Ülkü ve Gazanfer Özcan Sahnesi'nde düzenlenecek törende verileceği bildirildi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel En İyi 'Çocuk Hakları Kareleri' 1 Haziran'da Ödüllendirilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement