Erzincan'da Ergan Dağı Kayak Merkezi'nde Sezon Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Erzincan'da Ergan Dağı Kayak Merkezi'nde Sezon Devam Ediyor

Erzincan\'da Ergan Dağı Kayak Merkezi\'nde Sezon Devam Ediyor

Türkiye'de bu sene yaşanan kar yağışının azlığından dolayı birçok kayak merkezi sezonu erken kapatırken Erzincan'da bulunan Ergan Dağı Kayak Merkezi'nde kayak sezonu sürüyor. Vatandaşlar göl manzaralı Ergan Dağı Kayak Merkezi'nde kayak, snowboard ve manzaranın keyfini çıkarıyor. Kayak severler pistin mart ayında da çok güzel olduğunu, tanıtımının daha fazla yapılması gerektiğini belirterek kayak severleri Ergan'a davet etti.

06.03.2024 11:57

Türkiye'de bu sene yaşanan kar yağışının azlığından dolayı birçok kayak merkezi sezonu erken kapatırken Erzincan'da bulunan Ergan Dağı Kayak Merkezi'nde kayak sezonu sürüyor.

Vatandaşlar göl manzaralı Ergan Dağı Kayak Merkezi'nde kayak, snowboard ve manzaranın keyfini çıkarıyor. Özellikle hafta sonları Erzincan ve çevre illerden gelen kayak severleri ağırlayan kayak merkezi, hafta içerisinde de ziyaretçilerine güzel manzara eşliğinde kayak yapma imkanı sunuyor.

Kayak severler pistin mart ayında da çok güzel olduğunu, tanıtımının daha fazla yapılması gerektiğini belirterek kayak severleri Ergan'a davet etti. - ERZİNCAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erzincan'da Ergan Dağı Kayak Merkezi'nde Sezon Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement