Kenenin ısırdığı adam hayatını kaybetti - Son Dakika
Yerel

Kenenin ısırdığı adam hayatını kaybetti

Erzurum'da kene ısırması sonucu hastaneye kaldırılan 37 yaşındaki adam 2 gün süren yaşam mücadelesinin ardından hayatını kaybetti. Mahalle muhtarı, toprağa verilen adamın izolasyonlu bir şekilde defnedildiğini belirtti.

12.04.2024 09:43  Güncelleme: 10:12

Erzurum'un Oltu ilçesinde kene ısırması bir can aldı. Tedaviye alınan adam hastanede 2 gün sonra hayatını kaybetti.

CENAZEDE İZOLASYON TEDBİRİ

Oltu ilçesine bağlı Nüğürcük Mahallesinde ikamet eden İ.Y'nin (37) Kırım Kongo kanamalı ateşi (KKKA) teşhisiyle ilk tedavisi Oltu Devlet Hastanesi'nde yapıldı. Daha sonra sevk edildiği Erzurum Şehir Hastanesinde 2 gün yaşam mücadelesinin ardından hayatını kaybetti.

2 çocuk babası İ.Y'nin cenazesi Nüğürcük Mahallesinde köy sakinlerince tedbirli olarak toprağa verildi. Mahalle muhtarı Abubekir Gültekin, cenazenin köy sakinleri tarafından izolasyonlu bir şekilde bir şekilde defnedildiğini söyledi.

Erzurum'da kenenin ısırdığı adam hayatını kaybetti
Kenenin ısırdığı adam hayatını kaybetti
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kenenin ısırdığı adam hayatını kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • üzeyir Ocakcı: Rabbim rahmetiyle muamele eylesin.Ailesine, çocuklarına, yakınlarına sabr-ı cemiyl ve başsağlığı diliyorum. 75 1 Yanıtla
  • BAŞBUĞ SUAT: oooo covid sahtekarları korku pompalamaya başlamışlar,tiyatro başlamış yine hayırdır 3 15 Yanıtla
  • Murat D.: Bu konu önemlidir bence..!! Kene ısırığından insalar ölmez. Kene ısırmaz yapışır kafasını derinin içine sokup kan emer. Bunu fark eden bilinçsiz insanlar keneyi kendi çıkartmaya çalışırlar kenenin parçalanmadan çıkarılması gerekir, kenenin kafası deride yapışıp kalırsa geçmiş olsun virüs öyle vücuda girer tedavisi çok imkansız olabilir. Lütfen vücudunuzda kene yapışmış ise sakın dokunmayın ve hemen sağlık kuruluşuna müracaat edin. Kenenin ağız yapısı vida formunda olduğu için direk çıkmaz döndürerek yada özel aparat ile sağlıklı çıkar. Bu kadar basit olan şeylerlerden insanlar ölmesin artık bilinçlenelim Lütfen bu haberler son olsun yazık gencecik bir can daha gitmiş:-(( 14 1 Yanıtla
  • Ömer SÜRÜCÜ: izolasyon ne alaka? Var ya hokabazlıkta çağ atladık. ?? 0 0 Yanıtla

Advertisement