Eş Başkanlardan Vatandaşlara Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Eş Başkanlardan Vatandaşlara Ziyaret

Eş Başkanlardan Vatandaşlara Ziyaret

Diyarbakır’ın merkez Bağlar İlçe Belediyesi Eş Başkanları Birsen Kaya Akat ile Eşref Güler, HDP ve DBP ilçe yöneticileri ile birlikte MAT Parkı’ndaki vatandaşları ziyaret etti.

10.06.2016 10:53

Diyarbakır'ın merkez Bağlar İlçe Belediyesi Eş Başkanları Birsen Kaya Akat ile Eşref Güler, HDP ve DBP ilçe yöneticileri ile birlikte MAT Parkı'ndaki vatandaşları ziyaret etti.

Bağlar Belediyesi Eş Başkanları Birsen Kaya Akat ile Eşref Güler, Bağlar HDP ve DBP ilçe yöneticileri ile birlikte MAT Parkı'ndaki vatandaşları ziyaret ederek, sohbet etti ve sorunlarını dinledi. Mevlana Halit Mahalle Evi'nde vatandaşlarla bir araya gelen Eş Başkanlar, HDP ve DBP yöneticilerine yoğun ilgi vardı. Halkın ilgisi karşısında mutlu olduklarını dile getiren eş başkanlar, bu tür etkinlikleri daha sık gerçekleştireceklerini vurguladı. Parkta gerçekleşen ziyaret sırasında ayrıca mahallelilerin sorunları hakkında da bilgi alan Eş Başkanlar, vatandaşların parkları daha rahat kullanabilmeleri için ellerinden geleni yaptıklarını ve yapacaklarını belirtti. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eş Başkanlardan Vatandaşlara Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement