Eskişehir yerel haberi: Odunpazarı Belediyesi'nin Fotoğrafçılık Eğitimi İçin Kayıtlar Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Eskişehir yerel haberi: Odunpazarı Belediyesi'nin Fotoğrafçılık Eğitimi İçin Kayıtlar Sürüyor

Eskişehir yerel haberi: Odunpazarı Belediyesi\'nin Fotoğrafçılık Eğitimi İçin Kayıtlar Sürüyor

Eskişehir haber: Odunpazarı Belediyesi, fotoğraf meraklıları için ücretsiz fotoğrafçılık eğitimleri verecek. Osman Yaşar Tanaçan ve Doç. Dr. Feyyaz Bodur’un eğitmenliğini yapacağı Odunpazarı Belediyesi Osman Yaşar Tanaçan Fotoğraf Galerisi Fotoğrafçılık Eğitimi için son kayıt tarihi 21 Ekim 2022 olarak duyuruldu.

10.10.2022 11:55  Güncelleme: 11:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Odunpazarı Belediyesi, fotoğraf meraklıları için ücretsiz fotoğrafçılık eğitimleri verecek. Osman Yaşar Tanaçan ve Doç. Dr. Feyyaz Bodur'un eğitmenliğini yapacağı Odunpazarı Belediyesi Osman Yaşar Tanaçan Fotoğraf Galerisi Fotoğrafçılık Eğitimi için son kayıt tarihi 21 Ekim 2022 olarak duyuruldu.

Fotoğraf meraklıları için Tarihi Kurşunlu Külliyesi'nde Osman Yaşar Tanaçan Fotoğraf Galerisi ve Osman Yaşar Tanaçan Fotoğraf Evini açan Odunpazarı Belediyesi, ardından da Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi'nde (YKSM) fotoğraf eğitimi vermeye başlamıştı. Odunpazarı Belediyesi, 2022-2023 sezonunda temel fotoğrafçılık eğitimi vermeye devam edecek.

Doç. Dr. Feyyaz Bodur ve Osman Yaşar Tanaçan tarafından verilecek fotoğrafçılık eğitimine katılmak isteyen vatandaşların, 21 Ekim Cuma gününe kadar Arifiye Mahallesi 2 Eylül Caddesi NO: 63 adresinde bulunan Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi'ne kayıt yaptırması gerekiyor.

Odunpazarı Belediyesi Osman Yaşar Tanaçan Fotoğraf Müzesi Fotoğraf Eğitimi'nin ilk dersi 25 Ekim 2022 Salı günü saat 18.30'da başlayacak.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Eskişehir yerel haberi: Odunpazarı Belediyesi'nin Fotoğrafçılık Eğitimi İçin Kayıtlar Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement