Esogü'de Girişimcilik Eğitimini Tamamlayanlara Sertifikaları Verildi - Son Dakika
Yerel

Esogü'de Girişimcilik Eğitimini Tamamlayanlara Sertifikaları Verildi

Esogü\'de Girişimcilik Eğitimini Tamamlayanlara Sertifikaları Verildi

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Turizm Fakültesi ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme (KOSGEB) Eskişehir İl Müdürlüğü arasında imzalanan protokol gereği düzenlenen girişimcilik eğitimini tamamlayanlara sertifikaları, ESOGÜ Prof. Dr. Fazıl Tekin Salonu’nda gerçekleşen törenle verildi.

09.12.2015 16:23

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Turizm Fakültesi ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme (KOSGEB) Eskişehir İl Müdürlüğü arasında imzalanan protokol gereği düzenlenen girişimcilik eğitimini tamamlayanlara sertifikaları, ESOGÜ Prof. Dr. Fazıl Tekin Salonu'nda gerçekleşen törenle verildi.

Törende konuşan Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Kaşlı, yürütücülüğünü yaptığı "Eskişehir Odunpazarı Bölgesi'nde Ev Pansiyonculuğu Araştırması ve Eğitimi" adlı bilimsel araştırma projesi doğrultusunda, yerel halka girişimcilik eğitimi verilmesi için KOSGEB'le protokol imzalandığını ve bu doğrultuda eğitimler verildiğini ifade etti. Doç. Dr. Mehmet Kaşlı konuşmasında, verilen eğitimlerin yerel halkın ev pansiyonculuğu konusundaki farkındalığının artırılması ve bu farkındalığın finansal yönden desteklenerek girişimciliğe dönüştürülmesindeki önemine de vurgu yaptı.

ESOGÜ Rektör Yardımcısı ve Turizm Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. İlhami Ünlüoğlu, çocukluğunu Odunpazarı Bölgesi'nde geçirdiğini belirtirken, Odunpazarı'nın zaman içerisinde geçirdiği olumlu değişime dikkat çekti. Prof. Dr. İlhami Ünlüoğlu, girişimcilik sertifikasını almaya hak kazanan katılımcıların, söz konusu sertifikayla hayallerini gerçeğe dönüştürmeye bir adım daha yaklaştığını belirtti.

Konuşmaların ardından katılımcılara girişimcilik sertifikaları Prof. Dr. İlhami Ünlüoğlu ile başta Doç. Dr. Yaşar Sarı ve Doç. Dr. Mehmet Kaşlı olmak üzere Turizm Fakültesi öğretim üyeleri tarafından verildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Esogü'de Girişimcilik Eğitimini Tamamlayanlara Sertifikaları Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement