Esogü Diş Hekimliği Fakültesi'nde Uzmanlık Öğrencileri İçin Tanışma Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Esogü Diş Hekimliği Fakültesi'nde Uzmanlık Öğrencileri İçin Tanışma Toplantısı

Esogü Diş Hekimliği Fakültesi\'nde Uzmanlık Öğrencileri İçin Tanışma Toplantısı

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı’nın yeni başlayan uzmanlık öğrencileri için düzenlediği tanışma toplantısı, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı Toplantı Salonu’nda gerçekleşti.

07.04.2017 16:25

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı'nın yeni başlayan uzmanlık öğrencileri için düzenlediği tanışma toplantısı, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı Toplantı Salonu'nda gerçekleşti.

Toplantıya Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhami Ünlüoğlu, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Batu Can Yaman, Yrd. Doç. Dr. İlhan Metin Dağsuyu ve Diş Hekimliği Fakültesi öğretim üyeleri katıldı. Prof. Dr. İlhami Ünlüoğlu, yaptığı konuşmada "Fakültemize hoş geldiniz, hepiniz farklı şehirlerden ve üniversitelerden gelerek ESOGÜ ailesine katıldınız. Burada her türlü ihtiyaç ya da probleminizde sizlerin yanınızda olacağız. Sizler gibi birlikte çalışacağınız hocalarınız da gençler ve bunun her türlü konuda daha rahat iletişim kurmanız ve buraya adapte olmanızda sizlere kolaylık sağlayacağını düşünüyorum" dedi.

Uzmanlık öğrencilerinin geldikleri üniversiteler ve şehirlerden bahsederek kendilerini tanıttıkları toplantıda Doç. Dr. Batu Can Yaman da bir konuşma yaptı. Özlük haklarını ve burada geçirecekleri süre içindeki eğitim aşamalarını takip etmeleri, mevzuatla ilgili bilgi sahibi olmalarının gerekliliğine değinen Yaman, dönem içinde kendilerinin de ellerinden geldiğince uzmanlık öğrencilerini bu konularda bilgilendireceklerini belirtti.

Ardından söz alan Yrd. Doç. Dr. İlhan Metin Dağsuyu, burada uzmanlık öğrenimiyle birlikte gerçek hastalarla iş yaşantısının da başladığını belirterek, her konuda kendilerine danışabileceklerini, uzmanlık öğrencilerinin de sürekli iletişim halinde, birbirini destekleyerek, dayanışma içinde olmalarının yoğun çalışma ortamına kolaylıkla uyum sağlamalarına ve daha mutlu çalışmalarına sebep olacağını sözlerine ekledi.

Toplantıda son olarak öğretim üyeleri adına konuşan Doç. Dr. Şule Bayrak, "Burada aile gibiyiz birebir ve yakın çalışıyoruz. Bu yüzden de sık sık hocalarınızın bilgi ve tecrübelerinden faydalanma ve onlarla birebir çalışma fırsatı yakalayacaksınız. Bu sürecin sizin için yararlı geçeceğine inanıyorum" dedi.

Toplantı ikramlar eşliğinde yapılan sohbet ve günün anısına çekilen fotoğrafla sona erdi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Esogü Diş Hekimliği Fakültesi'nde Uzmanlık Öğrencileri İçin Tanışma Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement