Eşyoder'den Eskişehirli Şair İbrahim Gülbay'a Teşekkür Ödülü - Son Dakika
Yerel

Eşyoder'den Eskişehirli Şair İbrahim Gülbay'a Teşekkür Ödülü

Eşyoder\'den Eskişehirli Şair İbrahim Gülbay\'a Teşekkür Ödülü

Eskişehir Şairler, Yazarlar, Ozanlar Derneği (EŞYODER), Eskişehirli şair İbrahim Gülbay’ı dernek bürosunda düzenlenen şiir etkinliğinde ’Teşekkür’ belgesi ile ödüllendirdi.

16.05.2016 12:45

Eskişehir Şairler, Yazarlar, Ozanlar Derneği (EŞYODER), Eskişehirli şair İbrahim Gülbay'ı dernek bürosunda düzenlenen şiir etkinliğinde 'Teşekkür' belgesi ile ödüllendirdi.

Törende konuşan Dernek Başkanı Ertuğrul Şakar, her hafta dernek bürosunda değişik konularda şiir etkinliğinin düzenlendiğini belirtti. Şakar, "Bu etkinliklerde şair arkadaşlarımız şiirler yazarlar, ozanlar Eskişehir türküleri söylerler, yazarlarımız yazdıkları kitaplardan metinler okurlar. Şairlerimiz, yazarlarımız, ozanlarımız Eskişehir'i kültür ve sanat dalında şiirleri ile, türküleri ile seslendirmektedirler ve tanıtmaktadırlar. Muhtelif aralıklarla bu arkadaşlarımızı sırası ile ödüllendirmeyi düşündüm. Şair İbrahim Gülbay; hem şiir yazar, hem de şiir okuyanları, türkü söyleyenleri, yazdıkları kitaplardan metin okuyan yazarlarımızı her yönünü ele alarak o anda yazdığı yazıları ile özelliklerini seslendirerek tanıtır ve aynı zamanda derneğimizin üyesidir. Bu hafta da şair İbrahim Gülbay'ı arkadaşlarımızın huzurunda 'Teşekkür' ile belgesi ile ödüllendiriyoruz" dedi.

Konuşmanın ardından Şakar, 'Teşekkür' belgesini şair Gülbay'a vererek tebrik etti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eşyoder'den Eskişehirli Şair İbrahim Gülbay'a Teşekkür Ödülü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement