Evlilik Okulu 31'nci Dönem Mezunlarını Verdi - Son Dakika
Yerel

Evlilik Okulu 31'nci Dönem Mezunlarını Verdi

Evlilik Okulu 31\'nci Dönem Mezunlarını Verdi

Denizli Büyükşehir Belediyesinin Ailemi Seviyorum Projesi kapsamında hayata geçirdiği Evlilik Okulu 31’nci dönem mezunlarını verdi.

03.04.2017 15:31

Denizli Büyükşehir Belediyesinin Ailemi Seviyorum Projesi kapsamında hayata geçirdiği Evlilik Okulu 31'nci dönem mezunlarını verdi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Evlilik Okulu'nda 31. dönem sona erdi. 16 saatlik eğitim sonunda sertifika almaya hak kazanan 50 kursiyere Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi'nde düzenlenen program ile sertifikaları verildi. Sertifika törenine Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kültür, Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı ile kursiyerler katıldı. "Evlilik Okulu projemiz güzelliklerle devam edecek" diyen Kent Konseyi Başkanı Değirmenci, "Yaklaşık 5 yıldır bu projemiz devam ediyor. 31. dönem mezuniyet törenini yaptığımız Evlilik Okulu'nda bu güne kadar 1.100 dolayında mezunumuz oldu. Talep geldiği sürece de biz burada olmaya devam edeceğiz" dedi.

Evlilik Okulu önemli bir proje

Değirmenci, "Hayatta verilen en önemli kararlardan biri evliliktir. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak biz bu projeyi destekliyoruz. Biliyoruz ki sağlıklı nesiller ancak iyi aile ortamlarında yetişebiliyor. İyi ailelerden de iyi sağlıklı ve huzurlu toplumlar oluşuyor. Zaten hepimizin temel amacı da bayrağını, vatanını, milletini ve devletini seven nesiller yetiştirmek. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak halkımızın ihtiyaçlarını karşılama anlamında temel belediyecilik hizmetlerimizi veriyoruz ama sosyal belediyecilik anlamında da insanlarımızın ihtiyaçlarını karşılama gayreti içerisindeyiz. Evlilik Okulu da bu hizmetlerin içerisinde bizim için değer verdiğimiz önemli bir proje" diye konuştu.

Değirmenci konuşmasının ardından kursiyerlere sertifikalarını verdi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Evlilik Okulu 31'nci Dönem Mezunlarını Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement