Evrim Solmaz ve Bennu Yıldırımlar, 'Aydınlarla Yüz Yüze'nin Konuğu Oldu - Son Dakika
Yerel

Evrim Solmaz ve Bennu Yıldırımlar, 'Aydınlarla Yüz Yüze'nin Konuğu Oldu

Evrim Solmaz ve Bennu Yıldırımlar, \'Aydınlarla Yüz Yüze\'nin Konuğu Oldu

Oyuncular Evrim Solmaz ve Bennu Yıldırımlar, Bursa Gazeteciler Cemiyeti (BGC) ile Nilüfer Belediyesi'nin ortaklaşa düzenlediği 'Aydınlarla Yüz Yüze' söyleşilerinin konuğu oldu.

24.04.2012 00:32

Oyuncular Evrim Solmaz ve Bennu Yıldırımlar, Bursa Gazeteciler Cemiyeti (BGC) ile Nilüfer Belediyesi'nin ortaklaşa düzenlediği 'Aydınlarla Yüz Yüze' söyleşilerinin konuğu oldu.

Basın Kültür Sarayı Uğur Mumcu Etkinlik Salonu'nda yapılan söyleşide Evrim Solmaz ve Bennu Yıldırımlar, Bursalı kadınlarla bir araya gelirken, Ceyda Düvenci ve Söngül Öden mazeretlerinden dolayı gelemedi. Söyleşiye telefon ile katılan Ceyda Düvenci, sette olduğunu belirterek, programa katılamadığı için çok özür diledi. Salonu dolduranlara samimi sohbet havasında geçen söyleşi salonu dolduranların sık sık alkışlarla kesildi.

Her zaman mutlu ve mesut bir aileyi izlemenin sıkıcı olabileceğini dile getiren Yıldırımlar, "Sizler içerisinde sorunların olduğu yaprak dökümü diye bir diziyi beğenerek izlediniz. Bugün ise oynadığımız dizi halk tarafından beğenilip oldukça benimsenmesi çok hoşumuza gidiyor. Titiz bir kadın rolünü oynamak güzel ama evde de aynı yaşantımla bütünleştiği zaman gerçekten umutsuz ev kadınına bürünecektim ki baharın gelmesi ile biraz olsun kendimi iyi hissediyorum. Tiyatro sahneleri ve oyunculuk çok zor işler

sahnede olmak emek istiyor. Bizlerde bunları layığıyla yerine getirmeye çalışıyoruz" dedi.

Güzel ve bakımlı bir kadın gördüğü zaman hoşuna gittiğini anlatan Evrim Solmaz, " Kıyafetine, vücuduna yürüyüşüne kısaca her şeyine dikkat eden bayanlar çok dikkatimi çekiyor. Ama ben öyle değilim. Sabah kalkar kalkmaz makyajını yapan, her şeyine dikkat eden biri değilim. Kamera karşısında çok heyecanlanıyorum ve ne diyeceğimi bilemiyorum. Çünkü bazen kamera karşısında çok dikkatli olmanız gerekiyor. Dikkatli olmadığınız zaman sıkıntılı durumlar ortaya çıkabiliyor" diye konuştu.

Söyleşiyi izlemeye gelen bayanların salonu tıklım tıklım doldururken, Bennu Yıldırımlar'ın 13 yaşındaki kızı Ada dinleyen isimler arasındaydı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Evrim Solmaz ve Bennu Yıldırımlar, 'Aydınlarla Yüz Yüze'nin Konuğu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement